Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbatekka

mam prawie wszystko-oprócz odwagi

Polecane posty

Gość takasobiemelodia
abatekka to zacznij coś robić!coś innego niż chodzenie do pracy,gotowanie czy zabawa,odrabianie lekcji z dziećmi.ja pod koniec każdego roku obmyślam czego nowego nauczę się w przyszłym roku.czasami jest to nauka gry na gitarze albo podstawy języka hiszpańskiego albo wymyk itp. i mam na to cały rok.Zaczęło sie to 10 lat temu:)Nauczyłam się całego mnostwa nowych rzeczy,podniosłam kwalifikacje i co za tym idzie więcej zarabiam a le mniej pracuję i mam więcej czasu dla rodzimy(mąż + dwójka dzieci):)odrobina samozaparcia i chęci:0 powodzenia

Gość oj cccccccccccccc
nie rozumiesz innych, oj nie autorce brakuje pieprzyku w życiu, nie koniecznie zaraz kolejnego bachorka :classic_cool:

Gość cccccccccccccccccccccc
Nie jestem mężatką i nie planuję, ale czy jest aż tak bardzo niemoralnym jeśli się poradzi autorce topiku - to jak nie z twpoim męzem to zrób se z lepszym dziecko kolejne? No niby rozbijam w ten sposób rodzinę ale czy ona ma jakąś rodzinę? Już wątpię :(

Ja nie wiem po prostu - ma tę rodzinę, a każdy żyje w swoim świecie. A powinien żyć w rodzinie, nie? Czy to tak ma być? Ja nie wiem. Moim zdaniem to jest źle. No ale tak jest. No pozostaje dziecko z innym. A co na to mąż? I dzieci?

Gość abbatekka
czy chciałabym mieć kolejne dziecko??? no chyba raczej nie !!!!!!!! raczej właśnie jakiejś pasji, tyle że jakoś nie mam pomysłu :(

No romans - nie wiem co to jest romans. Jak jest miłość to jest dziecko, nie? No w sumie nie wiem chodzi jej o romans czy o miłość? Zawsze pozostaje jej też ...spowiedź z głupich myśli. I tyle.

Gość moje 2 grosze
Troche sie nam ta autorka rozmarudzila, bo sama nie wie czego chce i w koncu zrzucila wszystko na katar i poszla. A mi sie zdaje,ze jak czlowiek ma w zyciu za dobrze, to zaczyna sie nudzik i kombinowac i z takich mnewrow zawsze jakies glupoty wychodza. Wiem po sobie. Dlatego moze niech sie nasza autork zjamie tym, co jej wychodzi nalepeij, bo takie wymyslanie na sile to sie zle konczy ;)

Pasja - czytaj ksiązki. Już masz pasję. Ja czytam książki. To moja pasja. Filmy lubię - chodź sobie do kina. Nie wiem - takie rzeczy. Kwiatka nowego sobie zasadź. Idź pobiegać.

No do kina nie pójdę bo nie mam kasy, ale książki mogę czytać. Twoje życie tak naprawdę to jedna wielka NUDA. Tym bardziej czytaj wartościowe książki. Muzyki sobie słuchaj - takie rzeczy możesz robić. Czymś się zainteresuj. Może nawet chodzeniem do kościoła codziennie? kto wie?

Może ten kościól Ci już daruje w tej Warszawie, ale zainteresuj się twoimi dziećmi - dzieci, dzieci - żeby się nie okazało kiedyś, że następne ulica wychowała. Albo miałaś zbyt wysokie wymagania w szkole dla pani od przyrody. Nie wiem :( No pomyśl może o rodzinie - to najważniejsze.

Może wiesz nie - co znowu ugotuję - tylko niech córka coś ugotuje. Albo syn. Zainteresuj się co robią. A ty tylko NUDZI MI SIĘ. Okropna. I Ty jesteś matką Polką? Coś strasznego? A gdzie teraz są Twoje dzieci, wiesz? Nie wiesz bo byś była szczęśliwa. Wiesz tylko co robi STARY, nie? Chrapie.

Gość abbatekka
no wiem, że ten topik jest głupi i wymyślam na siłę, chyba z nudów tyle, ze ksiązki czytam, słucham muzyki, chodzę na basen, łyżwy, sanki /też zjeżdżam/ ale to wydaje mi się to czymś zwyczajnym, moze powinnam polecieć balonem ? ale moje 2 grosze jest niezłe - jesteś psychologiem?

No wybaczcie ludzie, ale jesteście NIEREFORMOWALNI. Co może robić stary? Nie wiem. A dzieci? Same se poradzą. No to se radzą. :( Dosłownie :(

Gość abbatekka
ccccccccccccccccc głupoty wypisujesz

Gość HERFLIK doradził Mańkowi aby
złapał muchę urwał jej skrzydła OBWIĄZAŁ SZNURKIEM POD NAPLETKIEM i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będę musiał używać reki do zaspakajania swoich potrzeb erogennych. Do obwiązania muchy pod napletkiem Maniek nie koniecznie musi użyć sznurka może obwiązać ją za pomocą nitki !

Gość moje 2 grosze
do autorki : heheh nie, nie ejstem psychologiem ;-) Pofilozofowac sobie czasem lubie. A studia skonczylam ekonomiczne,dokladniej rachunkowosc