Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1970

mam prawie 40 lat - pora umierać..

Polecane posty

Gość Maniek jesteś drapieżnikiem
Maniek skoro napisałeś ze Herflik Ci doradził byś złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będziesz musiał używać reki. Wypróbowałeś ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musisz zmieniać muchy bo ci się topią w spermie która ci wpływa pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach. Czyli jesteś drapieżnikiem podobnie jak ta drapieżna roślina pożerająca muchy. Czyli przyczyniasz się do zmniejszenia ilości much przez co działasz pożytecznie podobnie jak ta rosiczka !!!

Gość rosołek -
no i haraszo :)

Gość Jesteś pożyteczny chłopina
Maniek ty nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki jesteś pożyteczny chłopina. bijąc konia około 10 razy na dzień stwierdziłeś, ze to zbyt męczące dla twej reki i posłuchałeś rady Herflika i zacząłeś łapać muchy urywać im skrzydła i wkładać je sobie pod napletek. Muchy te wibrują z dużą intensywnością dając ci pełnię maksymalnej rozkoszy. Muchy te musisz często zmieniać ponieważ topią ci się w nasieniu, które wpływa pod twój napletek. Przyczyniasz się dzięki temu do zmniejszenia ilości much więc działasz pożytecznie, a jednocześnie stajesz się drapieżnikiem, ponieważ podobnie jak rosiczka topi muchy w swych kwiatach to ty topisz je pod swym napletkiem i doznajesz przy tym pełni maksymalnej rozkoszy.

Gość POCZFARKI BĘDĄ SIĘ GIENTOLIŁY
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak się przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ BĘDĄ SIĘ ONE GIENTOLIŁY I PRĘŻOLIŁY ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość Marian dyszy i wytrzeszcza
oczy w wyniku konwulsji jakich doznaje w wyniku silnie prężnicujących się poczfarek pod jego napletkiem które zostały tam wprowadzone w wyniku zgniecenia muchy, która wysrała jaja pod jego napletek z których wylęgły się larwy przekształcając się następnie w poczfarki które zaczęły się intensywnie prężnicować i giąć !

Gość poczfarki się rozprężają
pod napletkiem Mariana dzięki czemu pocierają się o jego wędzidło powodując ciągły twardy wzwód i silne ejakujalacje nasienne z pręciska na brzuch

Gość Pręcisko Mańka jest mocno
wzbudzone w wyniku silnych konwulsji jakie wytwarzają poczfarki much które się prężnicują i gną pod jego napletkiem drażniąc nieustannie jego wędzidło dzięki czemu Marian odczuwa silne podniecenie i szczy nasieniem na brzuch a najważniejsze że nie musi używać ręki !

Gość kaska1970
psychol chyba juz sie uspokoił.... czy są tu 40latkowie?????????mieliscie kryzys???

Gość kaska1970
zazdroszczę...ja jakos nie mogę się z tym uporac..zreszta kwestia przemijania zawsze mnie dręzcyła....

Gość nich się pogną w pizdu ważne
żeby Maniek siurał nasieniem i je zatapiał dzięki czemu odczuł by niesamowita ulgę sexualistyczną a przede wszystkim wypróżnił jajca z nasienia !!

Gość dosłownie przed chwilą oddałem
mocz który się pienił na wodzie w kiblu ponieważ wcześniej waliłem konia lewą ręką i złoiłem w majty nasienie i miałem mokrą plamę na majtach która później po wyschnięciu wyglądała jak warstwa galaretki na materiale, majty te następnie wytarłem szmatą i wrzuciłem do pralki !!!!

a mnie jakoś nigdy specjalnie nie zajmowały sprawy przemijania ciesze się tym, co jest i co mam

Gość afrodite
kaska,ja mam 53 lata i wcale tego nie czuje,wprost przeciwnie,zycie zaczyna sie po 50.Jeaszcze tylko potrzebuje opanowac jeden obcy jezyk i...swiat stoi otworem.Mam dobra prace,jestem wyjatkowo sprawna,seksu niet:(,maz jakis ospaly zawsze byl,poza tym wszystko gra,pozdrawiam🖐️

Gość Na ten smar reagują psiory
W okresie zimowym na przełomie grudnia i stycznia psie suki mają ciekę i trą tyłkami po dywanach zostawiając na nich środek smarny lepszy od oleju SCHELL HELIX który maksymalnie zmniejsza tarcie pomiędzy dywanem a dupą suki. Na ten smar reagują psiory i tak jak w przypadku mojego 3 letniego WODOŁAZA o imieniu KALI staje się uciążliwe ponieważ mój pies siorpie na dywan smarem który kapie mu z rynny po kłakach które mu zwisają do samego dywanu. Aby temu zapobiec obcięłam mu je i wygoliłam mu sztyce jednak podczas golenia gdy trzymałam psi komin ściśnięty w ręce aby zgolić kłaki z pniaka pies zaczął szybko suwać tyłkiem do mojej zaciśniętej dłoni aż po kilkunastu suwach prysnął z jego kranu środek zmniejszający tarcie podobny do oleju schell helix hexalajn powodując że tarcie między moją ręką a psim pilotem było maksymalnie małe przez co pies mógł swobodnie wsuwać i wysuwać parówkę z mojej garści aż do czasu gdy stała się mocno czerwona i nabrzmiała a pies zaczął mocno sapać i wytrzeszczać oczy do tego stopnia że było widać same białka a z jego pyska ciekła ślina zwisając glutami do samej ziemi. Po tym wszystkim pies odskoczył i zostawił moją rękę całą w smarze który miał zapach kiszonej kapusty zmieszanej z kiszonymi ogórkami oraz śledziami w occie i wędzoną baraniną.

Gość mój pies rzucił się na mnie
Mój psiór 2 letni doberman ma krótką sierść i prawie gołą parówkę i zważyłam że od pewnego czasu biega za mną po mieszkaniu wysuwając z izolacji czerwony przewód w kształcie owalnego ostrosłupa i skacze na mnie i uderza tym czerwonym zaworkiem o moją nogę. Pewnego razu gdy wyszłam po kąpieli nago z wanny na mieszkanie mocno rozgrzana gorącą kąpielą mój pies rzucił się na mnie od przodu i przewrócił mnie na dywan i zaczął szybko wsuwać ten czerwony ostrosłup do mojej jaskini mocno przy tym dysząc i sapiąc i przewracając tak oczy że były widoczne same białka. Do tego zaczął lizać mi cycki. Po czasie zaczął tak sapać i wyć że aż sąsiedzi słyszeli w całej okolicy. Za chwile tak zaczął sapać że się zesrał na moje nogi i zaczął mnie gryźć po cyckach a tyłkiem to ruszał tak szybko, że aż było czuć spalenizną i czułam mocne grzanie. Za chwile zauważyłam że moje całe krocze jest w śluzie który spływa p moich udach a pies suwa dupą tak szybko że czuje ogień w dziurze. Trwało to jeszcze chwile i pies przestał ale na dupie wisiały mu bobki a na parówce miał pełno śluzu. To sk**wiel jeden szedł przez całe mieszkanie suwając dupą po dywanie i zostawiając na nim autostradę śluzu i smaru oraz główien i robił tak przez kilka okrążeń mieszkania WYDZIELAJĄC PRZY TYM DUŻO SROMU.

Gość trzymałam gona głodzie sexowym
Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez półroku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuściłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało około 10 minut a pies siorpał smarem jak poj**any. Jak się wzniecił wyspermił to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego śluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!

Gość Nasienie jak wylatuje z pręta
Mańka na brzuch wydaje charakterystyczny śfist jak przy jszczaniu przy zwężonej cefce moczowej w wyniku walenia kobyłki lewą ręką. Maniek się zwija i zgina podczas gdy szczytuje a giętolące i prężolące się pod jego napletkiem poczfarki doprowadzają go do erogennego szału sexualistycznego przez co nie wytrzymuje i jszczy nasieniem na brzuch przez co się chwilowo odpręża a najważniejsze wypróżnia jajca z nasienia następnie jeśli ma siły to leci do kibla i ściera to nasienie z brzucha papierem toaletowym albo wyciera je w pościel i prześcieradło lub rozmazuje na brzuchu i czeka by wyschło bądź naciąga majtki na krocze i nasienie w nie wsiąka !

Gość nasienie migruje na brzuch

Gość mANIEK PAPRA EJAKUJALAT
NA BRZUCH

Gość wszystko zapaprane nasieniem

Gość nasienie na brzuch wylało
się w wyniku walenia konia przez Mańka !

Gość Maniek jednocześnie drapieżnik
i pożyteczna chłopina! Herflik doradził Mańkowi by złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będzie musiał używać reki. Wypróbował tą metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musi zmieniać muchy które topią się w spermie która wpływa mu pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka, która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach.

Gość napalonypi
a ja tobym chetnie wyru..ał 40

Gość de...
u mnie w pracy jest 40stka, kilka nawet chyba, i ladne bardzo są, często lepsze od tych mlodszych

Gość nasienie pociekło po brzuchu

ani mi sie sni !!!1 jestem w podobnym wieku ale jedyny piach do jakiego sie spiesze to ten na plazy :) pomysl o tym :) 🖐️

Gość uiuiiuiuiuiu
jestem facetem mam 32 lata,nie mam kobiety i uwazam ze juz przegrałem zycie

Gość uiuiiuiuiuiu
naprawde sadzisz ze jest jeszcze dla mnie nadzieja??