Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plazmowe wybielanie zębów

Czy ktoś stosował ten produkt? Wybielanie zębów

Polecane posty

Gość LiyahHa
no za ta cene to moga Ci zęby wypaść :D

Gość Plazmowe wybielanie zębów
Nie chodzi o cenę, bo droższe też są, ale o to czy działa :D Tego bym nie kupowała i nikomu nie radzę. Dałam tak na przykład :D

Gość tektryj
ja nie radze

Gość selenaeli
ja kupiłam identyczny tylko za 7zł chyba byl i uwazam ze to jest beznadziejne. uzyłąm raz chyba teraz lezy, po kilku dniach wypaliły sie te lampki

Gość aakjgkjagkvs
u mnie siostra miala i wybieliło jej zeby naprawde.oczywiscie nie nalezy tego czesto stosowac dla jednego wybryku warto:)

Gość aakjgkjagkvs
a nie sory tamto bylo troszke drozsze chyba z 30 zl ale na takiej samej zasadzie:)

Gość kalinka m.
Jedynym dobrym sposobem na wybielanie jest systematyczne mycie zębów dobrą pastą. U nas ta pasta to Ajona. Wcale nie trzeba korzystać z tych zabiegów. Moim zdaniem wystarczy tylko być systematycznym - bez tego, żaden zabieg nie pomoże.

Gość kajteńska
Wybielanie zabiegowe? Nigdy. Czy nie widzicie, że to tylko próba naciągania nas na kasę? Myjcie zęby, dbajcie o dietę, a problemów nie będzie. To powinno mieć dla was kluczowe znaczenie. Powodzenia ;-)

Gość marcysia pet
Odradzam - próbowałam. Efekt był, ale bardzo krótko. Od dłuższego czasu po prostu systematycznie myję zęby dobrą pastą i efekt jest. Wybielanie tylko naturalne - chyba że chcecie wydać kasę na darmo.

Gość majeczkaz
Nie rozumiem za bardzo o co ten wielki szał z tym wybielaniem. Nigdy nie korzystałam z wybielania, zwyczajnie myłam zeby, a mimo wszystko mam je białe. Może po prostu nie potraficie o nie odpowiednio zadbać?