Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowa baba

Nienawidzę facetów

Polecane posty

Gość Typowa baba

Nienawidzę naprawdę kurwą jak oni dobijaja kobiety na huj mi potrzebny facet od dziś zrozumiałam że facet naprawdę mi nie jest potrzebny. Nie muszę słuchać codzień jak przychodzi z pracy i jest wiecznie zmęczony. A ja co niby kurwa nic nie robię? Zapierdalam codziennie do roboty z roboty do domu obiado-kolacja no już kurdę mam dosyć. Nie potrafi zrozumieć że też mogę być zmęczona. Zakupy, opłaty wszystko na mojej głowie a on niby pracuje na dom. Połowę wydaje na swoje przyjemności. Kurdę o samochód dba lepiej niż o mnie. A seks? Zapytajcie mnie co to woglę jest. No dobra niby raz w tygodniu jest no ok, ale ja kurcze jestem typowym skopionem potrzebuje go no jak nie codzień to co dwa dni. Naprawdę już brak mi słów cierpliwości. Pomóżcie, jakieś rady cokolwiek. Ratujcie w tak beznadziejnej sytuacji.

Gość arash tike tike
a ja nie cierpie polskich pasztetow

Trafilas na trutnia ale uwierz mi, istnieja faceci partnerzy, i chwala im za to 🖐️

Gość kaen
To nie nasz problem.

Gość Typowa baba
Ja już nie wierzę w to że gdzieś są normalni faceci. Poprostu już nie. Gdzie ich szukać nie wiem narazie próbuje zapomnieć o nim. Rozstaliśmy się jakiś czas temu. Ale jest trudno cholernie trudno.

Gość Typowa baba
Ja już nie wierzę w to że gdzieś są normalni faceci. Poprostu już nie. Gdzie ich szukać nie wiem narazie próbuje zapomnieć o nim. Rozstaliśmy się jakiś czas temu. Ale jest trudno cholernie trudno.

Gość Typowa baba

Gość ladyyy
do dominik1000 ----------------------------------- po co takie chamstwo ? chyba masz problemy ze sobą !

Gość ladyyy
dominik1000 - to jest wałsnie przykład faceta z klasa

Gość fghfgdf
i nawzajem

Gość ladyyy
*właśnie

Jakie chamstwo? Chcialem tylko pomóc. Już nie jedej męzatce w ten sposób pomogłem i wszystkie były bardzo wdzięczne.

moze masz dzis zly dzien.Mozesz kopnac w tylek swego partnera.Jak nie potrzebny to na smietnik z nim.Ale napewno nie wszystkie kobiety tak mysla jak Ty.Jestem tego doskonalym przykladem.A mezczyzni potrafia byc cudownymi partnerami tak w zyciu jak i pracy.Zle wybralas i masz kiche.

A co sie stalo, dlaczego jest Ci trudno / Czy dlatego, ze potrzebujesz seksu, czy tez potrzebujesz zwiazku partnerskiego, a wiec takiego, gdzie obowiazki domowe dzielilibyscie na pol, bylo zrozumienie i uczucie ?

Gość śmiechulinka10
marnie skończycie Wy netowe polskie k00rwy! na matki in żony się nie nadajecie!

Gość Typowa baba
Potrzebuje i seksu i faceta który by dzielił ze mną obowiązki domowe tak trudno takiego znaleść. Ktoś pomoże gdzie takich można znaleść???

wystarczy jesli dobrze sie rozejrzysz wokol.Na pewno jest duzo wartosciowych mezczyzn.Tylko przy wyborze trzeba sie czyms wlasciwym kierowac.Jesli tak podejdziesz do znalezienia partnera , sukces murowany.

Powiem szczerze. Autorka tematu to zwykla polska dziwka. Takie szmaty nadaja sie tylko do ruchania. Gdzie ten chlop mial oczy ze sobie takie cos do domu przywlókl.

A Ty Dominik, czemu psioczysz?Ciebie też jakaś popędziła pod pozorem Twojego lenistwa?

Odwrotnie, to ja ją wyrzuciłem z domu bo sie do życia nie nadawała. Na szczęscie zostaly mi po niej dzieci i teraz to im sie poswiecam. taka z niej byla chadra ze w tej chwili już nawet nas nie odwiedza o alimentach nie wspominając. Radze sobie bez baby w domu 100 razy lepiej niż jak z nią byłem.

Gość Typowa baba
Dominik1000< nie jestem jakąś dziwka po pierwsze to on nie przywlukł mnie do domu tylko ją go przygarnęłam. Ta owszem lubię seks i to bardzo ale po za tym musi być jakieś równouprawnienie co do kobiet i mężczyzn co nie?

To jakieś nietypowe.Przy sobie masz dzieci?Zazwyczaj pozostają one przy matce.N ie było ich jej żal?

Gość kęsi
przydałby ci się dobry pas i kajdanki w łóżku to byś od razu chodziła inaczej:classic_cool:

Gość wszyscy są tacy sami
szoda czasu i nerwów

Gość Typowa baba
Dzieci nie było na szczęście ale bardzo chciałam.

Jeżeli by sie starałą o dzieci to niestety w naszym polskim sądzie niemiałbym szans. Ale jej to było na reke żebym to ja z dziecmi został. Jest jedynie problem taki że nie chce ich odwiedzać no ale widać już ma swoje nowe życie i nas ma totalnie w dupie.

Autorko topiku, po co szukasz facetów, jak już w samym temacie masz , że ich nienawidzisz. Poza tym rzeczywiście trudno o fajnego faceta.