Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfasdsd

ożenił się.... z inną

Polecane posty

Gość sdfasdsd

Byliśmy razem 2 lata. Po rozstaniu - zero kontaktów. To on odszedł (w sumie z mojej winy, bo wciąz się z nim kłóciłam). Minęło 10 miesięcy - zobaczyłam na n-k że się chajtnął. Tak szybko... Smutno mi strasznie. Wciąż o tym myślę, chociaż zobaczyłam zdjęcia już ponad miesiąc temu. Bardzo przeżyłam nasze rozstanie, prosiłam, dzowniłam, pisałam, ponizałam się - już nie chciał. Uwazam że naprawdę mnie kochał, ale ja wszystko zepsułam. Wszystko jest takie świeże, mam wrażenie że jest mój (chociaż wiem że już nie jest), a dotyka go inna, tych usta które tak dobrze znałam, ramion... a to boli. Od paru miesięcy mam cudownego faceta, który jest dla mnie naprawdę wazny, więc czemu tamto tak boli?

pies ogrodnika w Tobie sie odzywa.Sama nie wzielas,nie skonsumowalas, wiec czemu ma inna deser zjesc?

Gość sdfasdsd
Przecież daję mu żyć. :O Nic nie robię w jego kierunku. Wmawiam sobie że mam zapomnieć, że co mnie do obchodzi,,, a i tak wciąż o tym myslę.

Gość sdfasdsd
"pies ogrodnika w Tobie sie odzywa." Wiem, zdaję sobie z tego sprawę. I nie mogę na to nic poradzić.

A co daje takie myslenie ? Rosna od tego wlosy pod pacha ? ;)Slonce jasniej swieci ? Snieg mocniej pada ? :D Na decyzje innych nie masz wplywu, na swoja tak. Przywyknij wiec do mysli o swoim nowym zwiazku. Powodzenia 🖐️

zapomnisz, czas jest najlepszym lekarstwem.Pomysl, jesli spedzilas dobre chwile z nim,to czy chcialabys by byl nieszczesliwy?Zycz mu szczescia i otworz sie na swoj nowy zwiazek.Warto tak podejsc do tego.Czlowiek zyczliwy ma o wiele latwiej w zyciu.