Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolinka24

Czy drugi poród jest lżejszy????

Polecane posty

Witam jestetem w 34 tygodniu ciąży to moja druga ciąża. Pierwszą urodziłam córke prawie 2 tygodnie po terminie... Teraz mam mieć synka mam nadzieje że nie bede długo znów wyczekiwała po terminie... Zauważyłam, że sporo opadł mi brzuch... Czy to nie za wcześnie na 34 tydzień? Kobietki które rodziły po raz drugi napiszcie coś na temat drugiego porodu czy było wam łatwiej niż za pierwszym razem czy też przechodziłście męczarnie :( ????

Dwójkę dzieci urodziłam 2 tyg po terminie. 1 i 2 poród był "taki sam", trzeci gorszy, ale godzinę krótszy (obracali mi dziecko i cesarka wisiała mi nad głową ;P) 3 dziecko zaraz o zakończeniu 36 tyg 4 dziecko..hmmm..10 minut. Nakarmiłam dziecko i od razu poszłam się wykąpać ;P Ale moja koleżanka 1 i 2 dziecko rodziła 10 godz. Trzecie 25 ;P

Gość moj drugi
21 godz pierwszy 30 min

Gość druga ciąża studentka
Jestem studentką III roku psychologii i na potrzeby seminarium rocznego przeprowadzam badanie wśród kobiet, które... są w drugiej ciąży i mają jedno rodzeństwo. Jeśli któraś z Pań byłaby tak uprzejma, byłabym wdzięczna. Ankieta znajduje się pod adresem http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/10355/sec-Pp39MGMF Pozdrawiam Mamusie i Dzieci!