Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to życie

Jestem nieszczęsliwa i nie wiem jak to zmienić

Polecane posty

Gość też spadłam na dno
Ja jeszcze senna nie jestem, ale dobranoc.

Gość dziwne to życie
Chciałabym budzić się rano i cieszyć się z tego, na razie od rana jestem zła na cały świat że tak poukładał mi to wszystko.. Nie wiem może to ze mną cos jest nie tak.. A może za wiele chcę od życia, już sama nie wiem

Gość dziwne to życie
Ja będę po południu, kolorowych snów.

Gość też spadłam na dno
ja powinnam być

Gość dziwne to życie
Spadaj popaprańcu

Gość dziwne to życie
No i macie pocieszenie dziewczyny :) ... to jest dopiero biedny człowiek, wypisuje pierdoły na forum bo inaczej nikt go nie wysłucha, siedzi pewnie sam całymi dniami przy komputerze i wali k...a, to jest dopiero porażka życiowa ;)

hej dziewczyny!!!! wpadłam na chwilę powiedzieć Wam ,ze u mnie dzisiaj piękne słonko!!!!!!!!! miłego dnia zajrze do Was wieczorkiem :)

Gość dziwne to życie
U mnie też ładnie świeci za oknem... a na nk nowe zdjęcia mojego eks z jego panną z sylwestra w Zakopanem :(

Gość też spadłam na dno
Co do usunięcia konta na nk, to też się zgadzam

Gość chyba zartujecie sobie
moj kolega od kilku lat wynajmuje pokoj przy rodzinie gdyz tylko na to go stac. ma 33 lata, jest prawiczkiem, jest nudny i nie potrafi poderwac dziewczyny. nawet jesli juz taka poderwie to nawet przy warunkach ze np dziewczyna za siebie placi i on na nia nie wydaje, i tak nie ma kasy zeby wyjsc z nia czesciej niz raz na miesiac. jedyne co to splaca samochod na raty, zostalo mu jeszcze rok. toyota corolla, wiec na to tez zadnej nie zlapie. ma studia, jest z zawodu fotografem ale ma fobie spoleczna i nigdy nie pracowal jako fotograf wlasnie z tego powodu. ma gowniana prace w finansach, zarabia duzo mniej niz ja, choc pracuje tam gdzie on o polowe krocej i nie mam studiow i zero szans na poprawe zycia. boi sie zmienic prace bo obawia sie ze sie nie przystosuje do nowego otoczenia. razem z mezem klepiemy go po plecach, mowimy zeby zmienil to czy tamto ale ona ma 100 tysiecy powodow zeby nic nie zmieniac bo tylko mu sie pogorszy. ma czeste bole glowy, na ktore lekarze nie znajduja mu lekow, jest zestresowany na maxsa i chyba ma poczatki depresji do czego nie chce sie przyznac. to jest problem

Gość też spadłam na dno
Ehh, dziś mój nastrój jest w ogóle odmienny od wczorajszego... Dziś mam ochotę kogoś rozszarpać, ale jak na złość nie mam nikogo takiego :( A myślałam, że się wyżyję na facecie, z którym się spotykałam :O

Gość karolina177p
Ja wyszlam dzisiaj na miasto, ze znajomymi. Bylo zajebiscie, ale teraz jestem w domu i jest huj*w*, musze to wszystko ogarnac uczyc, sie dzisiaj masakra.. ale najpierw wyskocze na faje.

Gość też spadłam na dno
Nie, na was nie chce się wyżywać ;) Moja cała złość skumulowała się na matce i tym facecie :O Chyba najlepiej zaraz wyjdę z domu i się upiję... Tylko, że jak w poniedziałek wszyscy jeszcze chcieli się ze mną umówić na dziś, to teraz już się nie odzywają :O

Gość karolina177p
Ja tez bym poszła sie upic .. tak na maksa

Gość też spadłam na dno
Jak za godzinę nadal nikt się nie będzie do mnie odzywał, to możemy się razem upić na kafe :D

Gość karolina177p
:D

Gość uuuuupppppppppppp
a ja mam fobie spoleczna ktora objawia sie trrzesawkami w sytuacjch spolecznych. to jest dopiero bol. ja sobie zadaje pytanie po co zyje?

Gość też spadłam na dno
Z taką fobią społeczną to musi być na prawdę ciężko. Ja np. mam inny odchył :o Nie potrafię się do nikogo zbliżyć emocjonalnie. Jeżeli ktoś o mnie za dużo wie, to radykalnie zrywam kontakt :O Ten schemat wciąż powielam.

Gość karolina177p
ide sie ogarnać , bo nie mam innego wyjscia chyba :/

kobietki, alkohol jest fajny na chwilę,a potem jeszcze wiekszy dół,szczególnie jeżeli się go pije samotnie