Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani iksinska

co robicie jutro?

Polecane posty

Gość pani iksinska

ja musze: - popracowac - przygotowac dokumenty - odpisac na maile - ogolic nogi - pocwiczyc - pojechac do rossmana - zaplacic za telefon i jeszcze chce: - isc do siostry na ciastka - zrobic sobie maseczki i sie zrelaksowac - wyspac sie !!! :)

śpię do 9 jem śniadanie wybieram kolor rolet, przychodzi pan z próbkami sprzątam piekę ciasto robię jedzonko na kolację jem obiad przyjmuję gości nastawiam zmywarkę padam na twarz

Gość pani iksinska
jak to mozliwe ze glen odpisuje zawsze jako jeden z pierwszych na posta??? on tu siedzi all day??

Gość a jaaaaaaaa
wstane 0 7,3 godziny bede jechac autobusem,2 czekac na uczelni,godzine pisac egzamin,potem znow 2,5 h jechac autobusem,40 min czekac na dworcu,0,5 h jechac autobusem,uczyc sie do pozna na kolejny egzamin w niedziele :P super weekend,co?

kupe zrobiem i to niejednom, nóg nie gole, bo dostałam od glena krem do depilacji z kupy kręcony :classic_cool:

Gość stara śmierdząca skarpeta
spanie do 12, gotowanie obiadu do 15, na kafe do 20, kompanie się do 21, kafe do 02:00, spać 02:00

pobudka 6.30 8-17praca 17.30 kosmetyczka pozniej pozegnam faceta😭 i sprzatam,sprzatam po remoncie a tak by sie gdzies wyskoczylo-w koncu sobota:P

Gość zmotrachana Pelagia
Brzydula, ciekawe cz duzo dzieci jutro sie urodzi :classic_cool: no nie? :classic_cool:

Pelagio sama sie zastanawiam:P ale wiesz w domu staram sie nie myslec o pracy:classic_cool: i wiesz domyslam sie kim jestes.Przykre,ze taki z Ciebie zlosliwy czlowiek:O

Gość zmotrachana Pelagia
ale ja nie wiem o jakim człowieku mówisz? :O

Gość zmotrachana Pelagia
nie złość się, tak sobie palnęłam, nie wiem o co chodzi, ale wiem, że wszyscy myślą, że jesteś położną w tym ja bo kiedyś pisałaś w nocy, że jesteś w pracy i tak wyszło :O

Gość erwinekkioplo
brzydula nie jest położną

Kochanie ja nocami nie pracuje:P Chyba,ze prace domowe;) Nie zloszcze sie zupelnie.Glowe mam zajeta zupelnie czyms innym:)

Gość erwinekkioplo
brzydulko kochanie ,wiem ,bo cię ubóstwiam ,a kurą domową nie jesteś ,bo napisałaś na innym topiku praca- tak!

Ja jutro wstanę wcześniej -o 10.00 bo jadę do mojej rodziny potem pewnie będę siedziała na kafe:P i się walne do wyra