Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoReMiFaSoLa

Poczatek zwiazku a juz widze minusy

Polecane posty

Gość DoReMiFaSoLa

Jestem z facetem 1,5miesiaca a juz mam chwile gdzie zastanawiam sie czy nie odejsc. On jest strasznie nerwowy i porywczy :(. Na kazdy temat wie wszystko najlepiej i nie chce slyszec moich argumentow (bo on wie, ze jest tak i koniec). Dzieli nas roznica 8 lat i zanim mnie spotkal byl 10 lat sam (bez stalej kobiety). Ostatnio powiedzial mi, ze praktycznie on moze wszystko robic i ze kobieta nie jest mu potrzebna :(. Caly czas mnie sprawdza, obserwuje. Ma takie zachowania starego kawalera, zreszta tak naprawde to nim byl (38lat). Caly czas mysle czy z czasem zaakceptuje jego zachowania :(. Problem polega na tym, ze jak sie zdecyduje odejsc to musze wyjechac z kraju do ktorego przelecialam specjalnie do niego. Nie mam z kim o tym porozmawiac, wiec moze Wy kobitki spojrzycie na moj dylemat trzezwym okiem :) Moze ja przesadzam ???

Gość Nasienie jak wylatuje z pręta
Mańka na brzuch wydaje charakterystyczny śfist jak przy jszczaniu przy zwężonej cefce moczowej w wyniku walenia kobyłki lewą ręką. Maniek się zwija i zgina podczas gdy szczytuje a giętolące i prężolące się pod jego napletkiem poczfarki doprowadzają go do erogennego szału sexualistycznego przez co nie wytrzymuje i jszczy nasieniem na brzuch przez co się chwilowo odpręża a najważniejsze wypróżnia jajca z nasienia następnie jeśli ma siły to leci do kibla i ściera to nasienie z brzucha papierem toaletowym albo wyciera je w pościel i prześcieradło lub rozmazuje na brzuchu i czeka by wyschło bądź naciąga majtki na krocze i nasienie w nie wsiąka !

Gość fdfdfdffd
jestem w identycznej sytuacji tyle ze moj stal sie porywczy i nerwowy po okoló 4 mc chodzenia;/ wczesniej swietnie sie kamuflował zerwałam-nie daje mie spokoju wydzwania, łazi za mna,troche sie boje ;/ mam nadzieje ze szybko odpusci

Gość ja bym z nikim nie była na
siłę.Ale to dopiero początek,może z czasem sie dotrzecie.Skoro on tyle był sam to nic dziwnego,że nieco zdziwaczał.Może mu przejdzie jak sie przyzwyczai do nowej sytuacji

Gość fdfdfdffd
up

Gość Wolvfram
on musi się przekonać, że Ty to Ty i że robisz jego w bambuko , być może kiedyś jakaś kobieta jego oszukała i teraz on woli dmuchać na zimne , on nie ma zaufania do kobiet ale musi się przekonać , chwilę to może potrwać ale jeżeli lemu pomożesz to on będzie jak Jakub Kusy z serialu :)

Gość w tym wieku już nie zmieni się
nie ma się co czarować