Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdfshss

Walentynki

Polecane posty

Gość gsdfshss

Niedługo urządzam szkolną imprezę walentynkową. Będziie niedużo bo około 25osób. Chcę urządzić jakieś zabawne konkursy, ale nie mam pomysłów... Pomóżcie! Z góry dziękuję ;)

Gość xawiera
eh kiedy to było szkolne zabawy walentynkowe...=) no to tak np taniec na gazecie pomiędzy głowami balon co piosenkę gazete się składa nie można wyjść po za nią. oczywiście piosenka się zmienia gdy któraś z par zejdzie z gazety nawet minimalnie... zabawne i romantyczne... sweet =* miłej zabawy...

Gość gsdfshss
To z gazetą znam ;) Ale dzięki ;D Ja narazie wymyśliłam randkę w ciemno

Mozesz podebrac cos z zabaw weselnych. Np dziewczyny siedza na krzesełkach a facet rozpoznaje je po kolanie. Mozecie grac oczywiscie w butelke. karty flirt. Zalezy wszystko ile macie lat. Np trudne pytania po nie daniu prawidłowej odpowiedzi wypicie karniaka (wodki)

Gość gsdfshss
mamy 16-18 l. Jeszcze coś znacie? Dzięki za dotychczasowe propozycje ;)

Gość gsdfshss
A jeśli w grupie są abstynenci? Jaka wtedy kara?

Nie trzeba od razu pic mozna zmienic zasady gry wymysl cos. Nie wiem co lubicie czy beda w waszej grupie pary np pocaluj w policzek najblizsza kolezanke albo kolege albo w usta zrob pompki przysiady cos smiesznego. zagwizdaj na palcach cokolwiek jest wiele alernatyw

Gość bzdzwiagwa
karty flirt towarzyski ;) Pytanie wyzwanie-rzuca się np pudełkiem zapałek,na nim oznaczone na bokach P lub W po równo,wybiera się osobę,zadaje się jej albo pytanie albo wyzwanie,żeby coś zrobiła,w zalezności co wypadnie ;) Ech,zazdroszczę ;) sama bym się pobawiła w coś takiego alem za stara ;):P

Gość .....ot..co......
spadajcie z tym konsumpcyjnym swietem rodem z hameryki !!! 😠 naprawde jestescie glupi i pusci skoro chcecie obchodzic to "swieto" 🖐️