Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia5555

DZIEWCZYNY moje dziecko 2 dni temu uderzyło

Polecane posty

Gość olivia5555

sie w kant łózka w policzek teraz ma ogrom ne sine miejsce na policzku czym jej posmarowć aby zeszło kiedy wrociłam z nia z pola jeszcze wieksze sie to zrobiło dodam ze to nie moja winna tylko brat mi ja pilnował w pokoju a japsz;lam herbate zrobic. mala ma 11 mc

Gość biedna ta pani
do lekarza proste, a nie na forum, co my mamy ci powiedziec? moze to byc siniak ale rowniez dobrze krwiak

Gość jej dziecko 11 mcy
i nie poszlas z nia do lekarzA? to jest nieodpowiedzialne.... :o

Gość lubie takie imiona
boze jeszcze nie raz sie uderzy...wyszedł jej siniak to zejdzie za kilka dni...

no z siniakami do lekarza ? jakby spadło z łozka i wymiotowało to ok ale z siniakiem

bez przesady jakbym miala z każdym siniakiem do lekarza gnać to musieliby mnie tam zameldować :P uderzyło się to wyszedł siniak, proste. a skoro wyszedl to i zejść musi, tylko to trochę potrwa.a po spacerku nie powiększyło się tylko policzek się zaczerwienił z mrozu i po prostu takie wrażenie jest :) spokojnie zejdzie samo!

Gość malutka872
NIE IDZ DO LEKARZA BO JESZCZE CIE OSKARZA O MALTRETOWANIE HEHE

z tym lekarzem to nie przesadzaje. z każdym siniakiem, uderzeniem i wzdęciem ludzi do lekarza wysyłacie. siniak niedługe zejdzie. ja nigdy niczym nie smaruje. na moim dziecku wszystko goi się w mgnieniu oka

Gość olivia5555
bez przesady abym z z takim czym s do lekarza szła juz nie raz spadła albo sie uderzyła i pytam o masc a nie lekasrza mała agata ma racje chyba bysmy sie tam zameldowac musiały moja córka biega i nieraz laduje....aha nie wymiotuje ani nie jest ospał wrecz przeciwnie ale to jej natura wszedzie jej pełno...