Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamariamagdalena1234

Pomocy !

Polecane posty

Gość annamariamagdalena1234

Witajcie . Pisze na tym forum bo sama już sobie nie daje rady i mam nadzieje , że któraś z was jakoś mnie zrozumie i pomoże , otóż mam 17 lat od zawsze byłam grubaskiem i to dość wysokim . Zawsze wszyscy sie ze mnie śmiali , w podstawówce moja waga dochodziła prawie do 90 kg wtedy też postanowiłam wziąć się za siebie i schudłam . Gdy schudlam byłam z sobie strasynie dumna jak i wsyzscz w okól , ale wpadlam w anemie , zazelam chorować lecz powoli z tego wyszlam , oczywiście obiecałam sobie , że nigdy nie dopuszcze sie do takiego stanu ... Ze będę zawsze dbala o linie i już nigdy nie będę plakala z powodu swej tuszy ... Jeszcze kilka miesięcy temu przy wzroście 182 ważyłam 65 kilko ale znów zaczęłam jeść ... przytyłam jakieś 10 kilo i jest to dośc widoczne , strasznie źle sie z tym czuje , brat mi dokucza , że sie spasłam , że jestem gruba etc . a ja nie moge sobie z tym poradzić . Ostatnio wpadłam w depresje wszystko mi sie wali i jest mi już wszystko jedno ... wtedy zaczynam żreć i nie moge się opanować ale zaraz póżniej jest mi jeszcze gorzej , przyominam sobie te wszystkie złe chwile spowodowane nadwagą i spoglądam na swoje coraz to grubsze ciało ... Dlatego prosze was , poradźcie mi jakąś diete bo nie chcę sie poddać a aktualnie tylko to mi wychodzi ... Przepraszam za te wyżalenia ale potrzebuje jakiegoś wsparcia a jak narazie nie mam go ani troche ...

Gość
tu chyba trzeba polecic dobrego psychologa a nie diete:o