Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allen

chce przytyc!!!!!!

Polecane posty

Gość Allen

od zawsze byłam bardzo szczupła,(rodzinne),kiedys az tak mi to nie przeszkadzalo ale od paru miesięcy zaczyna mnie to draznić,teraz jak jest zima to ubiore sie grubo i nie widac jaka jestem chuda ale jak przyjdzie lato bede chciala zalozyc cos krótkiego,to zacznie sie koszmar,do tego jestem wysoka,to juz wogóle.Zeby nie było,jem bardzo duzo,i nie tyje,biore tabletki antykoncepcyjne,i myslalam ze to mi troche pomoze ale tez nic.wszystkie dziewczyny chca teraz schudnąć a ja naprawde chcialabym przytyc z 56,6 kilo mam 172 i waze 52 kg;(doradzcie co zrobic,moze wybrac sie do dietetyka??

Gość
ja mam jeszcze gorzej !! :O bo 178 i 55kg :/ ludzie tyja po antydepresantach ale to miesza głowie wiec nie wiem :O kurfa ja probuje przytyc od 5 lat i hooja :O ;/ 😭 licze ze mi spadnie niedługo przemiana materi

Gość
przeszalałam wszystkie fora i wychodzi na to że najbezpieczniej( bo nowoczesny lek i nie az tak uzeleżniajacy) i najwiecej sie tyje po Lerivonie od jest na depresje mozna poudawac przed lekarzem :classic_cool: