Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka_19

pytanko

Polecane posty

Gość Majka_19

czy któraś z was zaszła przez stosunek bez wytrysku? Tylko nie mówcie,że ciocia klocia, koleżanka ewy z 8klasy i panna z mokrą głową... Serio, to możliwe w praktyce?

Gość tak to ja tak zaszłam
mam dwoje dzieci ze stosunku przerywanego, wystarczy ??? przed wytryskiem z penisa wydziela się płyn, w którym mogą być żywe plemniki, jak masz akurat dni płodne, to zajdziesz, ja tak wpadłam dwa razy i dlatego teraz mam wkładkę Mirenę

Gość Maja_19
bardziej miałam na myśli stosunek bez wytrysku(żadnego) niż stosunek przerwany....bo jak wiadomo , ktoś może nie zdążyć wyjąć lub tuż przed wytryskiem tuż tuż może być coś więcej niż zwykly śluz

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
ale płyn z penisa wydziela się też tuż po podnieceniu się u faceta, nie musi być bliski wytrysku i mogą być tam żywe plemniki

Gość Maja_19
żywe plemniki....z poprzedniego stosunku?

płynw wyniku podniecenia a nie z poprzedniego stosunku :O stosunek pzrerwyany to nie antykonepcja

Gość Maja_19
hm.............to w takim razie po co ten wytrysk skoro równie dobrze można zajść i bez. Bóg nie mógł być tak głupi i zrobić go bezpodstawnie

Gość wytłumaczacz
ech.... można zajść w ciążę bez pełnego wytrysku, wystarczy ten płyn ktory wydziela się u faceta po podnieceniu (on służy nawilżeniu w tym samym celu dla ktorego Ty robisz sie mokra) bo tam też są plemniki i są zdolne do zapłonienia ponieważ... jakby to przystępnie powiedzieć... to nie jest sperma, ale wydziela się z tego samego miejsca więc i tam są plemniki. ALE wytrysk jak sama nazwa wskazuje tryska szybko, na odległość i dużym strumieniem co znaczeni UŁATWIA zapłodnienie, bo to że ktoś zajdzie bez wytrysku jest możliwe jednak mniej prawdopodobne po prostu, wytrysk czyni sprawe o wiele łatwiejszą jako że umieszcza dużo plemników głęboko w pochwie i szyjce macicy skąd mają blisko do kobiecego jajeczka, a tych plemników w płynie "nawilżającym" jest zwyczajnie mniej