Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manual actress

Faceci- taki cellulit nie ma u was szans? zobaczcie zdjęcie

Polecane posty

Nie uderzaj w takie dźwięki, bo to żałosne jest. Zdrowie i choroba, to poważna sprawa. Kalafior można ogarnąć. Nie pozwoliłabym sobie na takie zaniedbanie.

do cholerka-popatrz jak niewiele potrzeba,zeby inne kobiety opluwały jadem inną tylko dlatego,że ma cellulit

Monia, Ty masz naprawdę problem. :) Nikt nie opluwa jadem, tylko krytykuje wygląd. Mamy do tego prawo. Ktoś, kto tak wygląda, jest po prostu zaniedbany i tyle. Po co szukać dziury w całym i porównywać do raka? Pewnie, że można być ciężko chorym, wtedy należy współczuć. Ale skazywać siebie na kalectwo, na własne życzenie, to dopiero sztuka...

Gość na kłopoty to ja
zapytam inaczej, czy nasze prababki i babki też miały cellilit , czy tylko kobiety z XXI wieku mają taki problem , a może to jest ze względu na odchudzanie wszelkimi sposobami oraz z powodu łykania różnego świństwa zupełnie bez powodu i panie doktorze : może jest jakaś recepta aby cycki większe urosły bo chcę mieć 75 D a mam teraz 70 A , szalejecie kobiety z tą chemią :(

Napisz jedno, bo wiecej szkoda pisac na tak płytki temat :O Jesteście taki idealne, zeby oceniac inne? A mzoę macie za dużo czasu? No i co z tego, ze ma cellult? Nie pasuje, nie patrz. Teraz co 2 kobieta wyglada jak manekin. Sztuczne cycki, usta napakowane botoksem, nic tylko sie rozpłakać. Celullit to naturalna rzecz. Nie rozumiem po co to tak komentować. Dlaczego tak mało kobiet boi sie dojrzewać naturalnie, tylko robia wszystko, aby zatrzymac rzekoma mlodosc. I popieram to, że są inne, wżniejsze rzeczy, np rak, czy inna choroba. ALe widocznie niektórym jest za dobrze, wiec szukają byle czego, żeby poczuć sie lepiej :O 🖐️

Gość na kłopoty to ja
pokaż mnie kobieto chociaż jednego faceta, który ma na nogach cellulit , raczej nie ma takich ale to wynika z tego, że faceci nie łykają żadnego świństwa chemicznego , natomiast wypicie piwa po pracy trochę rozluźnia , po browarze brzuchy rosną ale nie u każdego :)

Gość Facet facet facet
Musztarda. Co to znaczy że trzeba dbac o siebie. Napewno ograniczyć palenie i spożycie tłuszczy czy alkoholu. Tak. Wypadałoby. Ale zdanie iż należy dbać o to by nie było cellulitu jest to tylko Twój pogląd i innych podobnych tobie. Dla mnie fajna dupa. Ty nie masz cellu a qrwa lilly nie dorastasz nawet do pięt. I co potrzebne jest dbanie o to by nie było cellu?Gowno prawda.

>>>Celullit to naturalna rzecz. Nie rozumiem po co to tak komentować. Przepraszam Cię, to jest Twoje zdanie. Dla mnie, to nie jest naturalna rzecz. To kwestia odpowiedniej diety, stylu życia, braku ruchu, zaniedbania. Chcesz, tłumacz sobie po swojemu. Ale nie dawaj przyzwolenia na taki wygląd. :(

myślę,ze kazdy,kto wyszukuje mankamenty urody w innych i jeszcze publicznie to komentuje,ma największe problemy z sobą samym

Gość heeej heeej
manual actress rob codziennie półprzysiady (robi się je podobnie jak zwykłe, ale nie do samego konca tylko do pozycji "na małysza") po 6 tygodniach pożegnasz się z cellulitem i będziesz miala bardziej podniesiona pupe serio dziala!!! Ja robie 3xdziennie po 15-20 polprzysiadow i nie mam juz cellulitu nawet gdy szczypie skore

Gość wwrrr
"pokaż mnie kobieto chociaż jednego faceta, który ma na nogach cellulit , raczej nie ma takich ale to wynika z tego, że faceci nie łykają żadnego świństwa chemicznego" mam nadzieję, że to żart

moniazxcmm myślę,ze kazdy,kto wyszukuje mankamenty urody w innych i jeszcze publicznie to komentuje,ma największe problemy z sobą samym Nikt nie wyszukiwał, mieliśmy podane na tacy. :) Nigdy bym się nie rozebrała mając coś takiego na udach. Czujesz się lepsza, bo tolerancyjna? Ok. :) 🖐️

Gość na kłopoty to ja
wwrrr , no pokaż chociaż jednego ?

Gość To ciekawe.......
Ja jakos uprawiam sport, diete mialam dobra przez dlugi czas gdy chcialam sie tego pozbyc i co? Minimalna redukcja bo skora byla po cwiczeniach ujedrniona.

musztarda, a wiesz co ja uważam? że czujesz sie lepiej wytykajac innym ich mankamenty urody, bo sama nie jestes idealna, a le jesli mozesz zobaczyć u kogoś "to coś" to Twoje ego rośnie. Daj sobie spokój kobieto. Skoro Tobie to przeszkadza, rób wszystko, aby tego nie mieć. Ale nie krytykuj te, które to mają. Ja ne mam jeszcze cellulitu. ALe jeśli będę mieć, to nie bedę rozpaczać. Wole go mieć, niż robić z siebie kolejną barbi.