Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

całkiem normalna dziewczyna 85

chyba mi nie wyszło z kolejnym facetem....

Polecane posty

oczywiście wreszcie jeden na milion, podobał mi się z charakteru i wyglądu, on mówił że ja jemu blablabalbla chyba znowu nie wyszło bo gość milczy i normalnie ani mru mru.....ale super życie fajne jest oł jeee wiecie co jest najgorsze? nadzieja ze wreszcie się poukłada a później trafiający w nią szlag

Gość A tam nie ma co
...ja też kolejnego spłoszyłam i w dupie to mam.Odezwie się to odezwie nie to niech spierdala.A taki był fajny...amerykancki:D

Gość A tam nie ma co
bo jak nie wiedzą ,że ci zależy to się starają,a później już nie mają o co...tak to z nimi jest. Jak się podasz na srebrnej tacy ,to myk myk i królika nie ma:D dlatego udawaj niedostępną ile tylko możesz:P

Gość A tam nie ma co
na niektórych debili nie ma rady:O na szczęście są też wartościowi faceci i na pewno na takiego w końcu trafisz:) więc co się przejmować takimi idiotami?:O w sumie może przeanalizuj swoje postępowanie,może coś nie tak robisz...?

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa
e tam pierniczenie z ta niedostepnoscia.Faceci nie sa idiotami i widza jak laska z nimi pogrywa i udaje.Lepiej badz po prostu soba i nie udawaj na sile zimnej suki jesli nia nie jestes :o Jasne ze jakis dystans jest potrzebny ale jesli ktos jest sympatyczny i fajny wg Ciebie to po co udawac ze masz go gdzies? Nie przyszlo wam do glowy ze faceci mysla "aha, ja sie staram,ona jakas zimna,chyba mnie nie lubi bo jakos nic nie okazuje wiec chyba szkoda zachodu" ? Ja jakos nigdy nie uciekalam sie do takich sztuczek i jakos kazdy facet z ktorym mialam okazje sie spotykac docenial mnie taka jaka jestem,bez udawanej niedostepnosci. Nie łam sie,tego kwiatu pol swiatu i takich jednych na milion spotkasz jeszcze setki :D:D:D A od kiedy milczy? :>

malutkaaaaa masz trochę racji:) ogólnie chodzi o to żeby nie podawać się na srebrnej tacy, raczej nie o niedostępną a bardziej o tajemniczą myślę że tu chodzi. Milczy od niedawna, ale moje przeczucia i doświadczenia mówią mi że to nie jest najlepszy znak. Po prostu jakby mu zależało to by nie milczał jak zaklęty....:( wielbiciel tropiciej jak znalazłeś mój profil?

Gość Wojtek 34 Świdnica
Znowu w życiu mi nie wyszło

Gość wielbiciel-tropiciel
podałaś wiek, miasto, foto a w tlenie masz imię i nazwisko :P

Gość wielbiciel-tropiciel
pisałaś na innym temacie, ze jestes z Rzeszowa, a zreszta nawet bez miasta mi wyskoczylo ;)

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa
and ful of zasadzkas :D nie przejmuj sie.. skoro od niedawna sie nie odzywa to wcale nie jest powiedziane ze nie jest zainteresowany.A jesli okaze sie ze nie jest no to tak jak pisalam,facetow jest duzo,tych wartosciowych tez... :) btw facet byl z anglii? :>

Oooooo a chyba też konto na sympatii czy ilove również masz nieprawdaż :] ? Pamiętam,że zwróciłem uwagę na Twój profil ale już nie pamiętam dlaczego...hmm...

nie ma to jak mieć "szczęście" w życiu....gorzej jak byś miała jakiegoś "pecha"....to dopiero byłby problem...:)

mi chyba też nie wyszło. W każdym razie ostatnio jak go widzę to się uśmiecham ale wkurza mnie co nie miara.

Gość ostatnio to samo co Ty
stwierdzilam !!! najgorzej wlasnie ze mialo sie ta nadzieje.....ale nadzieja matka glupich a i bez niej nie da sie żyć

Gość bindiniaaaa
Oj Aga ale Cię wytropili ;) Ale ładna z Ciebie dziewczyna więc olej to :) Hmm co do facetów to ktoś wyżej pisał- dystans, dystans, systans.. i jak to mawiał pewien moj znajomy: nie mozna od razu pokazywac calej dupy :) Miałam okazję sparzyć się na własnej skórze wiec wiem co piszę, a ty masz czas, mloda jestes i znajdzie sie dla ciebie odpowiedni.. Pozdrawiam cieplutko i szczescia Tobie zyczę

Gość ohne dich
calkiem normana dziewczyno wlasnie oblukalam Twoj profil na n-k bo ktos podal linka i wygladasz na fajna, sympatyczna, dziewczyne, z poczuciem humoru, figura tez spoko, nie iwem czemu masz pecha z facetami, moze trafia szna idotow bo ja tak wlasnie mam :( problem w tym, ze mi mowia ze za duzo wymagam od faceta..no coz nie szukam idealu, ale jesli spoytkam sie z kims i po pierqwszej randce mi otwarcie proponuje lozko, albo beka i dlubie w nosie no to co mam myslec o takim delikwencie? raz spotkalam sie z synem lekarki, z wygladu moj ideal, z charakteru tez wydawal sie spoko, oczytany, wyksztalcony, nei zaden burak co klnie co drugie slowo ale taki nudziarz ze myslalam ze zniose jajko po pol godzinie naszego spotkania!!!!!!!!! dodam, ze non stop nawiaj o sobie i swoim hobby (zbieranie zolnierzykow i gry on line) no i jak tu znalezc normalnego?