Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka999

facet z sieci

Polecane posty

Gość kobietka999

poznalam na czacie chlopaka... wieem, banalny nastoatkowy temat, wieem, niektórzy pomyślą moze różne rzeczy, ze namącił jej w głowie, następna co sie dala zlapać...itp, ale i tak opowiem o co chodzi. Sama sie nigdy nie spodziewałam ze bede kiedys w takiej sytuacji... ponieważ uwazam sie raczej za rozsadna dziewczyne... ja mam 22 lata, on 26,gadamy na gg od 3tygodni, mamy duzo wspólnych tematów, narawde bardzo fajnie nam sie rozmawia;) lubimy sobie pozartować itp,;) polubilam go, aż sama nie moge w to uwierzyć, ale bardzo bym chciala sie z nim spotkac, jest teraz za granica ale przyjezdza w lutym do Polski i ma mnie odwiedzić... a ja nie wiem co zrobic.. bo on wspominal ze moglibysmy sie wtedy wybrac na jakąś impreze.. i tu wlasnie mam problem... bo pierwszy raz sie zobaczymy i na impreze od razu... tzn planuję jak już, iść z siostra,ale juz sama nie wiem.. i napisalam mu ze nie ma u mnie warunkow zeby go przenocowac, a on na to ze moze w hostelu spac... bo jakże, pierwszy meeting i go jeszcze prznocowywac... bo gdyby mial przyjechac tak tylko o, na kawe i ciacho;) to spoko... ale teraz nie wiem co mu odpisać...

Skoro przyjezdza w lutym to jest troche czasu ;) A tak w ogole, po jaka chorobe Ci facet, ktory i tak wyjedzie za granice bo tam jest jego dom [jesli oczywiscie nie klamie ten netowy facet ;)]?

Sam o siebie zadba. A rozmawiacie ze sobą już tyle czasu że chyba będzie sobie zdawał sprawę z tego jaka jesteś i jak daleko możesz pozwolić mu się posunąć. Nie sądzisz?

Gość kobietka999
tzn mowil ze w wakacje na stałe wraca do Polski, zapomnialam dodac

zdarzyło mi się kiedyś przespać kogoś kogo w ogóle nie znałam- no może trochę z czata- chciał przyjechać do dziewczyny, spotkanie było niewypałem i mieszkał u mnie z 3 dni ( miał być u niej) i żyję o domu pełnym "netowych przybłęd" nawet nie będę pisać :) nie każda wizyta musi mieć podteksty

Gość kobietka999
ahh... już sama nie wiem co myśleć...:( dziękuję za opinie:)

a co masz mysleć ??? dopowiadasz sobie jakieś scenariusze i tyle zadając się z kims kto mieszka daleko jak sobie to wyobrażasz że przyleci odrzutowcem , zje ciacho i będzie zapier........ z powrotem?

mam rozdwojenie jaźni czy mnozysz temat na kilku forach? pisałem juz ...daj sobie spokoj, chyba ze interesuje cie szybki niezobowiązujacy seks....to luz

facet nie każdy myśli główką niektórzy głową :P:P:P zresztą niezobowiązujący sex przecież też jest całkiem cool :classic_cool:

Gość kobietka999
tzn myslalam ze za pierwszym razem temat sie nie załadowal i kliknełam 2x, sory

Gość kobietka999
kamien spadł mi z serca, hihi :P