Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rec_2

kto rzeżbi swoje ciało.. ??

Polecane posty

Gość rec_2

siema mam 16 lat i niedługo chce razem z kumplem zakupić atlas ..gryf,sztanga,ławeczka,hantle, max. obciążenia 65kg..pytanie do tych co się choć troche znają ,a co najważniejsze obcują z siłownią itp. ..jak na początku mam ćwiczyć..ile wyciskać ..po ile serii..dodam że chce wyrobić sobie mięśnie klatki..no i biceps tez wchodzi w gre..byłbym wdzięczny za jakąś rozpiske z ćwiczeniami ..z góry dzięki !! p.s co sądzicie o białku itp. kupować na przyrost mięśni ??

Gość rec_2
poradzi mi ktoś ??

Gość rec_2
szkoda..ale jest może ktoś kto ćwiczy na siłce..i mi coś podpowie w sprawie treningu..pls !!

Gość rec_2
to znaczy ?? biceps??

Gość jodła17
32

Gość rec_2
ja mam 29 w bicepsie

no to szczupaczki z was. dużo ton do przeżucenia przed wami. ale nie łamcie sie najtrudniejsze są początki później jest już lżej

jak zaczniesz za ostro pakowac, to nie urosniesz i bedziesz krasnalem pakerkiem :D poczekaj jeszcze z zakupem tego sprzetu, na razie mozesz biegac, plywac robic brzuszki

Gość rec_2
ale ja już urosłem ...mam 182 cm a jak narazie tylko ćwiczyłem z hantlami..więc prosze o jakiś trening dla mnie

żeby wyrobić se łape wystarczą hantle, jakas sztanga i drążek. najważniejsze żebys ćwiczył systematycznie. i bądź cierpliwy.

Gość smierdziel
lapy nigdy nie bedziesz mial dobrej jak tylko biceps bedziesz meczyl :o triceps to 2/3 ramienia

Gość smierdziel
a ciezary dobierz dobierz tak zeby zmeczyc 4 serie kazdego cwiczenia 12-8 powtorzen