Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuliaJulianna

Którego wybrać DYLEMAT

Polecane posty

Gość JuliaJulianna

Albo bardzo ciekawego, pociągającego wariata bez perspektyw który nawet nie che ślubu i jest niewierzący, albo normalnego faceta który w przyszłości na pewno coś osiągnie, z ambicjami praktykującego ale nie pociągającego seksualnie. Z jednym nie ma przyszłości z drugim teraźniejszości

Gość Do chuja pana naszego
Tego, który ma większy portfel. :classic_cool:

Gość hejjjjjjjjjjj
albo lepiej będzie bzykał; ja wybrałam wariata

Gość JuliaJulianna
i tu też jest dylemat gdyż ten wariat by mi nie żałował ale jest leniwy i dużo nie zarobi za to den normalny to sknera a kasy ma sporo Ale tu nie o to się rozchodzi

Gość JuliaJulianna
seks jest ważny ale to nie wszystko... powiedziała bym ze to impas

Gość różyczka_ona
nie podejmuj decyzji pod wplywem innych ludzi zobacz z ktorym sie lepiej czujesz i czy wolisz wariata z ktorym nie ma przyszlosci ktory zacznie pij i cie zdradzac bo jak pociaga cie seksualnie to inne tez a moze tego ktory zapewni tobie bud i bedziesz miala dobrze a milosc przyjdzie z czasem i bedziesz miala wrazenie ze to wlasnie on i tylko on cie pociaga i bedziesz miala pewnosc ze cie nigdy nie zdradzi.....pamietaj ze w zwiazku nie licza sie pieniadze i sex tylko milosc zaufanie szczera rozmowa w kazdej sytuacji to wszystko zalezy jaka jestes jkobieta czy wolisz szalonego czy spokojnego....zadaj se pytanie przy ktorym sie lepiej czujesz i znim badz..