Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabetagama

mam dylemat-co byscie wybrali wycieczke do egiptu czy samochod?

Polecane posty

Gość Co przezyjesz to twoje
Tego nikt ci nie odbierze. nie badz materialistka. korzystaj z zycia puki mloda jestes . zycie tak krotko trwa.... .

Gość Co przezyjesz to twoje
Ludzie szczesliwi to nie ci co maja dobra materialne ale wspolne przezycia i wspomienia ludzi lacza. Taka prawda.

Gość alfabetagama
napisalam juz ze przez 9 miesiecy pracujemy.obecnie jestesmy w kraju.nie rozumiem po co mialabym krecic?moj narzeczony pracuje tam dluzej niz ja,ja 4miesiece.strasznie podejrzliwi z was ludzi.po co mam przeliczac na korony,no chyba ze tak sie niektorzy swietnie znaja na kursie walut. budujemy sie w polsce,bo cale zycie nie chcemy pracowac w szwecji.mamy zamair oszczedzic troche kaptalu i moj narzeczony otworzy firme.

Gość Jasne. bierz auto
Bo widac zes materialistka :)

Gość egipt jest tawni jak barszcz
podobny w cenie do kosztow normalnego codziennego zycia, wiec sie nie ma nijak do samochodu.

nie mam ani samochodu,ani nigdy nie bylam w egipcie:( Ale wybralabym samochod,rzecz bardziej praktyczna,bo w tej chwili bardzo ulatwilby mi moje zycie. Nie musialabym spedzac w autobusie tygodniowo po 10 godzin...

Gość Z podanego zestawu wybrałabym
zdecydowanie samochód, bo wycieczki z biurem podrózy to jak dla mnie męczarnia, a Egipt to w ogóle słabe miejsce wycieczkowe

Gość J.2
Pytanie z cyklu : co wolisz mercedesa czy malucha? Wille z basenem czy kawalerke na slumsach? Tort czy gowno.?

Gość ertyui
samochód a Egipt odradzam,przynajmniej z polskiego biura podróży.Zreszta ja leciałam z niemieckiego i juz tam nie chce wrócić ani do Turcji.Wole Majorke.

Gość Maestro 2000
Egipt to jest bajera dla wieśniaków. Chyba że ktoś umie nurkować bo tam mają rafy albo lubi pływać. Kup se auto i wymyśl coś fajnego na weekend w kraju albo jak już coś to jedź ale w porządne miejsce. Nie sprawiające problemów auto można miec już za ok. 7000 a takie lepsiejsze za 10-12 i też pojeździ więc myślę że da się wszystko pogodzić.