Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucid dreaming

Dziś w nocy miałam swój pierwszy świadomy sen!

Polecane posty

Gość lucid dreaming

To było wspaniałe, nieopisane uczucie :) Zdecydowanie polecam :classic_cool:

Gość lucid dreaming
śnił mi się żylasty pytong który krążył wokół moich narządów płciowych

Gość lucid dreaming
no dokładnie :) A to dzięki temu, ze słuchałam przed snem dose'a 'lucid dream', naprawde mi pomoglo. Nieopisane wrażenia.

Gość lucid dreaming
11.31 min to podszyw:o

Gość lucid dreaming
boże, spadaj ty wstretny podszywie!

Gość lucid dreaming
Też kiedyś tak miałam, jak chodziłam późno spać i miałam dużo stresu. Ale już wszystko ok i moge spokojnie spac :)

Gość lucid dreaming
kłade sie zaraz po dobranocce,śpie 9 godzin ,rano budze sie wypocznięta... życie nabiera barw:)

Gość lucid dreaming
ostatni post to podszyw, jak kilka pozostalych, bede wiec pisac teraz z konta blue lips :) podszywie nie przeginaj!

tu Leja, potwierdzam :) Ja ćwiczyłam przez 3 dni, no i się udało :classic_cool: A mogliście w pełni go kontrolować? Bo ja, kiedy już zrobiłam to, co chciałam, straciłam świadomość i sen toczył się dalej.

Też bym tak chciała :) Ja tylko kiedy się zorientowałam, że to sen, dostałam napadu euforii, obraz sie rozmazywal, czułam, ze sie zaraz obudze. Wiec sie opanowalam na swoj sposob. Mimo to, ze mialam tak malo kontroli to bylo swietnie, chyba to dzis powtorze. A z tymi wibracjami to normalnie jak w OOBE miałeś! Może to był początek? Wiele osób tak miało, ale przerywaly wlasnie ze strachu.

Gość voice
łał, jak wy to robicie?:( ja tylko raz tak miałam, nawet nie wiem czy można nazwać to świadomym snem, śniło mi się że ganiały mnie jakieś cyklopy i ja w pewnym momencie zaczęłam się klepać po twarzy i mówić do siebie: obudź się, obudź się! chciałabym móc kierować swoim snem:)

Gratulacje,to świetne przeżycie.Życzę powodzenia w dalszych ćwiczeniach ;).

wejdz na ezoforum, jest tam duzo ekspertow od OOBE itd. słyszalam, ze do OOBE pomaga liczenie np. od 100 w dol jak zasypiasz, ale nie wiem na ile to dziala. przy okazji wyobrazanie sobie schodow, takie tam. trzeba poczytac, bardziej jestem obeznana z snach, ale przy okazji LD, czesto wspominaly pewne osoby o OOBE :)

Gość voice
próbowałam już wejść w OOBE, ale się nigdy nie udało... może to przez to, że mam pewne obawy że nie będę potrafiła wrócić?

voice - to byl swiadomy sen, bo skoro mowilas 'obudz sie', to bylas swiadoma, ze snisz. niestety jest to bardzo czeste zjawisko, ze nie mamy kontroli i sie budzimy w jednym momencie. Anke - mialas kiedys LD? :)

voice - trafilaś w samo sedno! właśnie przez te obawy, że nie wrócisz do ciała, że coś wstąpi w twoje ciało podczas 'nieobesnosci' wlasciciela nie mozesz wejsc w stan OOBE. Trzeba się przelamac, ja niestety tego stanu jeszcze nigdy nie osiagnelam i chyba strach jest silniejszy :(

Gość voice
ok, poćwiczę dziś, może kiedyś się uda;p

Co do kontroli nad świadomym snem... trzeba to chyba wypracować, ja i tak jestem dumna z siebie, ze spełnilam swoje marzenie, chociaz trwalo to krotko :) Życzę wszystkim praktykującym powodzenia, bo to supersprawa!

Tak się zastanawiam - jeśli nagranie "Lucid dream" mi pomogło, to może dose "OOBE" też działa? Może warto sporobowac? Ktos z Was stosowal dose'y kiedyś?

Gość voice
narazie OOBE, wydaje mi się łatwiejsze do uzyskania

Blue lips,miałam i miewa.Pierwszy raz kilka miesięcy temu samoistnie,gdy tylko zaczęłam o tym czytać.Tak jakoś sie na to podświadomie nastawiłam :).Wciąż nie jestem w tym dobra ,bywa że mam ograniczone pole widzenia,na przykład widzę tylko przestrzeń 5cm nad podłogą,albo nie mogę utrzymać się na ziemi.No i trwa to dość krótko. OOBE to za duży hardcore dla mnie,więc raczej nie spróbuję :).

voice, aj bym stwierdzila inaczej, moze dlatego, ze OOBE jest dla mnie czarną magią i trochę mam pietra :) Anke, mimo wszystko zazdroszczę Ci, że masz już LD od jakiegoś czasu. Ja się boję, ze dziś był pierwszy i ostatni raz :( No, ale na pewno się nie poddam :)

Gość Calineczka2010
Uczę się tego......ten e-book mi pomaga.....