Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucid dreaming

Dziś w nocy miałam swój pierwszy świadomy sen!

Polecane posty

Gość OOBE
Wchodząc w OOBE trzeba być pełnym miłości, bo zawsze przyciągamy podobne byty.

Gość laleczka voodoo
smiechowa tak- we snie jestes i wiesz ze to sen i mozesz robic co zechcesz ja niestety zawsze budze sie troche za szybko tzn od razu po zrobieniu tego czego chcialam sprobowac. blue szczerze mowiac nie wiem,mdleje co prawda dosc czesto bo taka miernota ze mnie ale chyba nie pamietam co sie wtedy ze mna dzieje,przynajmniej na ten moment nie potrafie sobie przypomniec czy moze wychodze z ciala.chociaz szczerze mowiac to wyglada na to,juz zauwazylysmy tu ze jednak u kazdego dzieje sie to troszke inaczej.

Gość OOBE
[zgłoś do usunięcia] Blue lips OOBE: długo praktykujesz? jakie są wrazenia? nia masz zadnych obaw? Przepraszam, nie zauważyłam pytania. Praktykuję mniej więcej ponad rok, tzn. moje pierwsze OOBE. Samo wchodzenie w tę fazę jest najgorsze dla mnie, rózne rzeczy się widzi i słyszy, ale udało mi się pokonać ten strach. Czy mam jakieś obawy? Nie, nie mam.

Gość Justyna D.
W książce polecanej przez Calineczkę m in. napisano: " Friedrich Kekule odkrył budowę cząsteczki benzenu właśnie w czasie snu. Nie inaczej powstał Układ Okresowy Pierwiastków w formie, jaką dzisiaj znamy"................. no no.........czy to możliwe?