Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PatkaaZapatkaa

Polecane posty

Gość PatkaaZapatkaa

1. Ile razy byliście na nim w kinie? 2. Podobał się wam? Jakie ogólne wrażenia? 3. Płakaliście na nim? Moje odp.: 1. Raz. 2. Podobał, a nawet bardzo. Fabuła niezbyt oryginalna, bo na zasadzie matrixa, ale wciągająca i wzruszająca momentami. Film dopracowany w każdym najmniejszym szczególe. Mając przed sobą wielki ekran i efekty specjalne w 3D przez cały seans miałam wrażenie jakbym była w tym świecie. W tym bajkowym świecie plemienia Na'avi. Ogólnie rzecz biorąc filmowi daję ocenę 8+/10. 3. Pod koniec się troszkę wzruszyłam, ale starałam się nie płakać. Mimo to łezka się w oku zakręciła. :)

Gość wiesz co to filmweb.pl

Gość kocikkkkkkkkkkkkkkk
http://listonic.pl/dagaa/choinka 😘 PLISSSSSSSSSSSSSSSS Do końca konkursu pozostało niewiele dni siostra jest na 4 miejscu pomóżcie dostać się jej na podium i kliknijcie, załóżcie własne choinki KLIKAĆ MOŻNA CODZIENNIE :)

na zasadzie matrixa? buahahahahahaha ile tam było związków z matrixem? więcej było z pocahontas buahahahah

Gość kto pyta nie błądzi tak jest
mnie osobiście bardziej się podobają Ninja

Gość grtsy45w
Kamecha oglądnij film zanim cos palniesz.

nastepny przychlast :D pojeby widzą motyw ze zdalnie sterowanym ciałem i już wiążą to z matrixem, banda debili :D a 2012 to film na zasadzie titanica? hahahahah :D

Tu się z Jarkiem zgodzę widzenie w tym filmie czegoś z matrixa to przejaw choroby umysłowej. Poza tym matrix z tym pomysłem nie był pierwszy. :P 1.Raz 2.Podobał się. Bez efektów 3D tez ten film by mi się podobał. 3.Nie płakałem.

grtsy45w Kamecha oglądnij film zanim cos palniesz. } Porównywanie teraz każdego filmu z podobnym motywem do matrixa to jest dopiero nienormalne. Po za tym matrix to był cały świat a nie jedno czy kilka ciał.

1. Raz. 2. Fabuła bardzo ciekawa, aczkolwiek jakbym szła na ten film trochę bardziej poinformowana (a uwierzcie mi, nie wiedziałam nic na ten temat) to nie byłaby już taka zaskakująca. Efekty gienialne, da się zauważyć dbałość o szczegóły, całość wypada bombowo. Widzę poza tym, że film cieszy się ogromną popularnością. Rezerwację trzeba odbierac 2 godziny wczesniej (a nie 0,5 jak to zwykle bywa), kolejki ciągną się przez całą powierzchnię zajmowaną przez kino w CH, no poprostu niesamowite! Czegoś takiego nie widziałam jeszcze. Film zdecydowanie polecam. Mnie jednym słowem zachwycił. 3. Były takie momenty wzruszenia, ale nie płakałam (może przy innych okolicznościach byłoby inaczej) :D

1.ja byłam 3 i zamierzam pójść 4 oraz 5 i 6,7,8,9......... pierwsze dwa razy były w cinema city ale trzeci w Imax to jest dopiero wrażenie połączenie obrazu 3D tej wielkości i muzyki Jamesa Hornera 2.to jest po prostu coś pięknego jestem uzależniona totalnie przepiękny naprawdę i niech sobie ktoś pisze. że prosta fabuła to co proste może być piękne, i takie jest 3.nie, bo ze wzruszenia zaparło mi dech i czułam się jak w niebie pozdrawiam i polecam tylko kino Imax dopiero tam można naprawdę docenić film i muzykę

Gość buczacza i bambucza
byłam raz, przez okulary trudno było mi się skupić, wolałabym normalną wersję:P taki średni ten film, ale efekty całkiem całkiem, ładne obrazki. nie płakałam

Gość buczacza i bambucza
ach... podobała mi się ta scena, w której przewróciło się to wielkie drzewo. fajnie zrobiona