Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynekw kartoflu

zmiana w zachowaniu faceta mezczyzni pomocy?

Polecane posty

Gość rodzynek w kartoflu
gdyby mi na nim nie zależało juz dawno bym odeszła... jak narazie to widac czarno na białym , ze to jemu nie zalezy..a ja zebrac o uczucie nie mam zamiaru.... chetnie mu pomoge ale on musi mi na to pozwolic.....jezeli on nawet nie chce porozmawiac to powiedz jak mam go zmienic? woda swieconą? ehh ja wiem, ze masz rachje tylko ja mam taki metlik w głowie..czasem mam naprawde go dosc....jestem zła...ale zaraz potem sobie mysle ze jestem jedzai wymagam od niego cudow bo przeciez nie jestem ksiezniczka zeby dookola mnie skakał...takze wiecie:(

Gość ehhh****** nie widze podszywu
I co taki madry teraz jestes masz cos do powiedzneia??? Kiedy pracowalam jednoczesnie studiujac chodzilam na lekcje tanca. Kiedy musialam zrezgnowac z nadmiaru nauki i zajec na uczelni Narzeczony zaproponowal ze zplaci za taniec. Ja odmowilam .... nie chodze na tance bo nikt nie bedzie sponsorowal moich zachcianek.... zostane prawnikiem to sobie sama zaplace ze przyjemnosci. Autorko .... Nie wymagasz wiele nie sluchaj tych idiotycznych komentarzy.

Oczywiscie mialam na mysli ze z pracy musialam zrezygnowac z powodu nadmiaru zajec na uczelni.

Gość ehhh******
jak widzisz podszywie mój plan nie wypali i będę sama się utrzymywać , żaden drań i frajer a tym bardziej mój facet mi w tym nie przeszkodzi mam być niezależna od jakiegokolwiek chama :)

ehhh****** jak widzisz podszywie mój plan nie wypali i będę sama się utrzymywać , żaden drań i frajer a tym bardziej mój facet mi w tym nie przeszkodzi mam być niezależna od jakiegokolwiek chama Gratuluje bo ja nigdy nie nazwalabym osoby ktora Kocham czyli mojego meza chamem ale niektory ludzie tak maja za sa zlosliwi i ordynarni. I nie zamierzem tutaj prowadzic jakis dyskusji czy dywagacji ze zlosliwcem. Pozatym topic nie jest o mnie.

Gość rodzynek w kartoflu
ale o co tutaj chodzi:P?

i podszywie wez sie zastanow o co Ci chodzi bo jak kobieta jest na utrzymaniu faceta to zle a jak chce byc samodzielna to tez jest zle .....

rodzynek w kartoflu A nic takiego jakis osobnik sie za mnie podszywa i pisze glupie i nielogiczne teksty. A Ty naprawde masz prawo wymagac aby facet poswiecal Ci swoj czas i aby odzywal sie do ciebie z szacunkiem i z Toba rozmawial.

Gość rodzynek w kartoflu
nie moge sie polapac ktory to podszyw ktory oryginal:D wiem, ze moge..ale juz nie mam sil...... tydzien temu siedzilismy i rozmawialismy bo ja powiedzialam ze powinnismy sobie zrobic przerwe..on uznal ze to durny pomysl p bo przeciez jemu zalezy...ja mu mowilam ze si ezmienil bla bla bla...o i 2 dni bylo dobrze.....:P on nie wierzy, ze ja naprawde odehjde bo tej pory wracałam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa niech to juz sie ksonczy!!!!!!!!!!!!!

Gość ehhh******
rodzynek w kartoflu JEsli odejdziesz raz mozez raz wrocic ale jesli odejdziesz kolejny raz facet bedzie wiedzial ze nigdy tego nie zorbisz nie jestes konsekwentna i sie nie szanujesz a on ma cie w garsci. skoro juz kiedys odchodzilas skoro rozmawialas nic sie nie zmienilo to podejmij ostateczna decyzje. Trzymam kciuki. I wiesz tez mialam faceta ktory wiecznie pracowal i zbieral pieniadze robil interesy .... lekarzem byl w prywatnej klinice ...... czasu nigdy nie mial a potem sie okazalo ze on krecil z kilkoma jednoczesnie i kazda mamie przedstawial kobiety to byly tylko zabawki i jak mu sie nie chcialo to sie nie spotykal albo spotykal z inna.

Gość ehhh******
Mialam na mysli ze jesli bedziesz co chwile odchodzila i wracala to on tych rozstan nie bezie traktowal powaznie. Krotka tresciwa decyzja ... a potem masz sie jej trzymac chociazby przynosil kwiaty plakal blagal itd.