Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniiiczka_

Co potrafią Wasze 7-miesieczne dzieciaczki?

Polecane posty

Gość D.BillI
phi - to moje w takim razie jeździ konno...na bracie! a najważniejsze, że potrafi 'włączyć' kafeterię;)

Mój synek umie sam jeść i wcale nie brudzi dookoła :) ale on w ogóle jest dobry do jedzenia, mało wybredny itd :) butelkę też od dawna sam sobie trzyma, już tak ma.

mój siedział,raczkował a jak miał 7,5 miesiąca wstawał na proste nóżki a papa jak już ktoś pytał wcześniej to syn zaczął robić po skończeniu roku

Gość Mama na 6
Witam moja córka ma 7,5 miesiąca siada sama z pozycji pół lezacej odkąd skończyla 5,5 miesiąca a od 6,5 meisiaca zycia siada z kazdej pozycji sama lezacej na czworaka i z brzuszka. Próbuje raczkowac ale sie jeszcze boi staje w lozeczku na kolanach odkąd skonczyla 6 miesiecy a stoi sztywno juz od 4 meisiaca...Moja pierwsza corka sidala w wieku 5 miesiecy raczkowala w wieku 6 w wieku 7 sama stanela na nogi bez trzymania i dreptala przy meblach jak miala 8 a 9 jak sama chodzila wiec taki lekki szok mam teraz ze ta druga sie spoznia;p

Gość gość
wcale to nie jest tak super jak dziecko za wcześnie siedzi lub stoi, bo nie zawsze kręgosłup jest juz na to gotowy... zwłaszcze sadzanie na siłę jak dziecko sie przewraca... mojej kuzynki synek ma juz 8 zębów i stoi trzymając się łóżeczka, a mój nie ma ani jednego zęba i nie siedzi sam, idę się pochlastać...

Gość gość
siada,plywa,robi akuku,gugu, mowi nana,baba, dada,bum-bum,