Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysiullaa

ciąża?????????????????/

Polecane posty

Gość Tysiullaa

Mam bardzo dziwne pytanie i chciałbym was prosić o szczere odpowiedzi jestem na 4 roku studiów i nie śpiesz mi się do bycia matka zacznę od początku. 5 miesięcy temu przyjechał do mnie chłopak bo często się nie widzimy i emocje nas trochę poniosły i uprawialiśmy petting mój chłopak nie miał wytrysku, ale i tak się boje ze jestem w ciąży robiłam testy ciążowe i na szczęście wychodzi negatywnie. Od tamtej pory spóźnia mi się cały czas okres o kilka dni (wydaje mi się ze to może być spowodowane tym ze cały czas się denerwuje przed okresem bo nie wiem czy on się pojawi czy nie ale przez 5 miesięcy go miałam i raz on jest obfity raz nie) Czy mój partner mógł palcem przekazać plemniki do pochwy?? oczywiscie pytałam się go czy miał wytrysk i mówił że nie ale czy jakimś cudem to możliwe?? i czy w ogóle to jest możliwe ze jestem w ciąży?? proszę o szczere odpowiedzi bo przez to strasznie się denerwuje i nie mogę jeść a i nie zauważyłam żadnych zmian w moim ciele. Piersi powiększają mi sie tylko kilka dni przed okresem o potem wracaja do swoich razmiarów... prosze o pomoc

Gość oj...nieładnie
Na pewno ,to nie ciąża.Bez obaw. pozdrawiam.

Gość boli mnie brzuch
twierdzisz że jesteś studentką ??? dla świętego spokoju idź do ginekologa a nie się zadręczasz 5 miesięcy może ci coś po prostu dolega

Gość Tysiullaa
ehhh w zasadzie to współżyć to nie współżyliśmy jestem jeszcze dziewicą

Gość Tysiullaa
heh :) nie chce od razu współżyć wole sie popieścić... ale i tak sie tym strasznie zestresowałam

Gość jeśli to nie podszyw
to ubolewam nad wiedzą co poniektórych studentów...

Gość Tysiullaa
"ale sie usmiecham" zgodze sie z toba