Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bellusia

mata edukacyjna dla 4miesięczego niemowlęcia - czy warto i jeśli tak to jaka?

Polecane posty

Gość bellusia

na Allegro podoba mi się tiny Love (Małpia wyspa) i Fisher Price (Rainforrest) czy dzieci lubią te maty? sprawdzają się one, czy szkoda pieniedzy?

to zalezy od dziecka.. Moj synek jest tak predki ze na macie nie chcial w ogole lezec ma 6 miesiecy i moze lezal z dwa razy po 5 minut bo co go polozylam to nie chcial.. Mamy fisher price rainforest:) No ale moj synek to jest z takich co wszedzie w jednej chwili chcialby byc

Gość moja corka tez nie lubi
ma m-cy a spedzila moze na niej licząc wsztskie minuty mozę parę godzin ;) u nas rewelacyjnie sprawdza się leżaczek, bez niego nie wyobrazam sobie zycia :D

Gość Młoda mama 28
Nasza córcia uwielbia matę. Ma 3,4 miesiąca i bawi się średnio 1,5 do 2 godzin dziennie na macie Tiny Love czy little princesss, nie pamiętam nazwy... taka różowa...

moja 4 miesięczna córka tez uwielbia figle na macie wiec u mnie jak najbardziej się sprawdziła i był to dobry zakup

Gość a moja coreczka ma 4 mce
i uwielbia malpia wyspe- moze nie lezy na niej godzinami, ale tak pol godzinki to sie zabawi- ta malpa gra jak sie go mocniej stuknie moje dziecko zanosi sie przy tym ze smiechu

Gość mama klaudii
my kupilismy mate jak miała 2 mies. i wtedy to mogła ciagle na niej lezec .. jak miałą 4 tez sie bawiła ale juz okolo 2 godz. i tak do 6 mies. bo pozniej zaczęło ja interesować wszystko w około

Gość bellusia
to nie wiem czy się opłaca, moja skonczyła 4 miesiące tydzień temu

Gość a ja polecam
moja córka uwielbia matę- mam matę Tiny love.

ja mam mate rainforest i powiem Ci,ze troche szkoda kasy. U nas sprawdzilo sie cos w tym stylu: http://allegro.pl/item890768655_little_tikes_1621_muzyczny_ogrodek_zabaw_5w1_new.html Na macie moja corka tylko lezy i czasem dotknie zabawki,ale nie interesuje jej to. wiec polozyc mozesz tez w kojcu albo na kocu,a nad dzieckiem postawic wlasnie tkaie cos.

Gość bellusia
super ten ogródek, tylko zastanawiam się, czy się sprawdzi, bo mała jest bardzo ruchliwa i teraz jest na etapie przekręcania się dookoła własenj osi i czasem na brzuch ta piłka też fajna, hmm

Gość mama klaudii
ten ogrodek to swietny ze ja wczesniej nie widziałam czegos takiego wiesz nawet jak sie poprzekreca to sie pobawi n im troche a co wazniejsz staeczy na duzo dluzej niz mata zwłaszcza ze twoja juz zaczyna wiercenie

Gość mamili
ja kupiłam 4 m maludzie matę canpol. główna zaleta -poprawa sprawności ruchowej :) chwytając się pałąków nauczyła się smyrać na brzuszek i na plecki :) aLE TE DROGIE MATY TO PRZESADA. dzieciak i tak ma w nosie cenę ;)

Gość bellusia
i co ta canpol jest ok? bawi się? cały czas myślę o tym ogródku...