Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcgbfg

Mam super faceta ale nie mam znajomych.Boje sie ze go strace

Polecane posty

Gość totalnie bez sensu
no to na pewno trudniej ci bedzie znalezc nowych znajomych ale tez pewnie nie jest to niemozliwe :)

Gość totalnie bez sensu
zostaje tylko pytanie czy ty tak naprawe chcesz nowych znajomych tak sama z siebie?

Gość vcgbfg
Tak chcialabym miec jakies blizsze kolezanki ..brakuje mi wyjsc,plot..

Gość lalaolalilalola
Do kogoś kto napisał że człowiek bez znajomych jest dziwny- ok może jest sęk w tym że ona ma znajome ale nie wie chyba czesgo sama chce- generalnie nie ma zbyt dużo ludzi co nie mają absolutnie żadnychznajomych no bo skro chodza do pracy to mają znajomych z pracy i czasami z nimi jak sa ok można gdzies po pracy tez wyskoczyć i już sa znajomi, czasami utrzymuje się jakiś kontakt z ludzmi ze szkoły , czasami poznaje się na kursach i ogólnie , czasami ma się znajomyc swojego faceta bo się ich poznałao i jest git- człowiek bez żadnych znajomych to chyba taki co nie studiuje, niepracuje i generalnie nigdzie nie bywa- znajomych ma każdy ale niekażdy ma potrzebę ciągłego ich widywania- niektórym wystarcza kontaklt raz na jakiś czas inni musza się widziec cdziennie ale największym głupstwem jest jakies udawanie a'la autorka- przeciez jak on wychodzi to ty możesz normalnie powiedzieć że akurat nie mas planów bo kumpele nie moga i już- co za problem a innym razem umów sie z koleżanką z pracy nawet na ta kawę czyna fitness i już- matko nie ogarniam takiego tępego myślenia- generalne nie wiem jaki ty masz dziewczyno problem- chyb asama go sobie tworzysz z braku innych- masz pracę , masz faceta, masz koleżanki jakieś w pracy - czego ci trzeba?? Sztucznych problemów?? A co z jego kumplami i ich laskami- nie możecie sobie wszyscy gdzieś wyjść- jego kumple ze swoimi dziewczynami i ty z nim?? Tak byłoby fajnie. A on ma siostrę?? Brata?? Poznałaś ich?? To już nowi znajomi są? A może jego siostra/brat mają swoje 2 połowę i możecie we czworo gdzieś wyskoczyć- możliwości jest full jak ci kumpele z pracy nie wystarczają tylko błagam skończ już to smęcenie i rusz dupę

Gość lalaolalilalola
zapisz się na jakieś fajne ciekawe studia (zaoczne) jak będziesz miała zgraną grupe to na bank sie zakumplujesz zjakimiś laskami - u mnie zaoczne sa co tydzień zjazdy więc w sumie co tydzień przez 3 dni się widzimyi można się zgrać jak tak czesto ludzie sie spotykają i potem po zajęciach często sa jakieś wypady na drinka czy cos (szczególnie latem bo teraz zimno jak ...nie powiem co) :D

Gość totalnie bez sensu
"człowiek bez żadnych znajomych to chyba taki co nie studiuje, niepracuje i generalnie nigdzie nie bywa" wiesz, zdaza sie, ze ludzie pracuja z domu i jak nie maja znajomych to tez za wiele nie bywaja ;)

Gość lalaolalilalola
no tak ale wtedy jak mu to przeszkadza to idzie właśnie na jakieś studia sobie czy na jakis kurs (taniec, jężyk) itp. itd.

Gość totalnie bez sensu
to akurat racja :) jesli autorce brakuje znajomych to ja bym sobie poszukala czegos typu kurs lub jakies zajecia dodatkowe...chociazby raz w tygodniu :) wtedy przynajmniej ten raz ona bedzie mogla powiedziec, ze gdzies wychodzi :)