Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka22222222

wstydliwy problem

Polecane posty

Gość myszka22222222

nabawilam sie grzybicy pochwy :/ mam uplawy takie biale z grudkami :O i mam pytanie chce sie kochac z facetem w gumce to na niego nie przejdzie nie? nie chce mu mowic o tym problemie i moje pytanie\jets takie czy on sie kapnie ze cos nie tak jest?? jak myslicie? :O

Gość myszka22222222
a czy jak mu zrobie ustami to zajde w ciaze?

Gość myszka22222222
smieszne w huj, :O no jak sadzicie :/ w gumie i tak mu nie zaszkodzi tylko nie chce zeby sie kapnal bo to troche wstydliwy temat? kapnie sie czy\nie ze mam grzybka :P

Gość panterka 34
Facet jest nosicielem grzybicy i zazwyczaj nie ma objawów ale jeśli Ty się wyleczysz to on Ci zarazi ja mialam grzybice po braniu antybiotyków powiedzialam o tym mezczyźnie nic takiego ni epowiedxiał posmarował sie maścia clotrimazol bez recepty ja wziełam globulki to juz na recepte i po poroblemie inaczej wkołko bedziecie chorzy

Gość asdasdasdasds
grzybica śmierdzi...

Gość myszka22222222
ale to bedzie moj nowy partner, nie chce mu mowic i pytam sie pytlko czy jak mu nie powiem ze mam to to czy podczas stopsunku sie moze kapnacze cos jest nie halo

Gość myszka22222222
smierdzi moze ale w sumie ja mam tylko uplawy te biale jak serek ale to nie smierdzi :/

Gość yyyyyyyyyeeeeeeeeeeee
skapnie się. Mało tego, jak to twój nowy partner to to bedzie pierwszy i ostatni raz :D

Gość myszka22222222
dobra , czyli lepiej nie ryzykowac... a po czym sie skapnie?

no jak to po czym??? po upławach:o

Gość yyyyyiop8q21q3q66
a ty wiesz, że grzybice sie łapie właśnie jak sie zmienia partnerów/ki

Gość myszka22222222
kurwa to bede musiala sie najpierw wyleczyc :O zajebiscie :/

Gość myszka22222222
ale ja nie zmieniam czsto partnerów, wydaje mi sie ze albo na basenie sie zarazilam albo za dlugo mialam kiedys tamona w cipce :D :/

Gość yyyyyiop8q21q3q66
albo były cię zaraził:/

Gość asdasdasdasds
można na basenie, tampony, publiczne kibelki i to naprawdę śmierdzi, nawet jeżeli Ty tego nie czujesz. Jeżeli nie wyleczysz możesz mieć problem, a jak zarazisz faceta to masz zamknięte koło - wystarczy żeby jedno się niedoleczyło i będzie zarażać drugie i tak non stop.

Gość jak można facetowi
nastawiać zagrzybione dupsko? Straszna fleja z ciebie.

Gość myszka22222222
raczej nie, juz dlugo nie mialam partnera a ten syf mam od niedawna :(:(:(:(:(:(:(( a podobno ciezko tego cholerstwa sie pozbyc :?

Gość myszka22222222
ano moze publiczne kibelki na imprezie :/ nie raz siadlam se na takim bo juz bylam najebana i mnie to perdolilo :O teraz mam za swoje :(

no fleja straszna:o jak masz dobrego lekarza to Cię szybko wyleczy.

Gość myszka22222222
czytama na kafe ten watek o grzybku :/ i sie przerazilam niekotre koboety zmagaja sie z tymi caly czas kilkanascie lat :O:O:O:O::OO::O:O:O:O:O:O::O:O: i to hujstwo ciagle powraca :( ja hce byc zdrwa

Gość Anderka
Najpierw się wylecz, bo nawet jak w gumce będziesz się kochać, to i tak jakieś niewielkie ilości twoich upławów mogą się wydostać i zarazić chłopaka. A jak będzie chciał ci palcówę walnąć? Albo minetę? No zgroza! Ucieknie raz dwa i jeszcze opinie ci wyrobi jak o brudasce! Uwierz, że nawet jak ty nie czujesz swojego zapachu, to partner poczuje! Grzybek ma to do siebie, że raczej nie pachnie. No i na drugi raz jak się napierdolisz, to lepiej, żebyś akrobacje wyczyniała nad obcym, zaszczanym i brudnym kiblem, niż na nim siadała! Kurczę, lepiej na podłogę nasikaj niż masz znów jakieś gówno złapać. Tak za każdym razem będziesz miała gnój między nogami.