Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Za mundurem panny sznurem

Pytanie do facetów na Kafe

Polecane posty

Czy któryś z was był w wojsku?? Odbywał Zasadniczą Służbe Wojskową?? Czy uciekaliście przed wojskiem, jak mysz przed kotem???

???

Gość dfsgdfgsd
uceikelem bo w owjsku sa tylko psychiczni

Gość RozwodnikNiePoRazPierwszy
Ja jakoś byłem i wojsku i skończyłem studia. Chłop bez wojska to nie chłop... Szkoda że zasadniczej służby już nie ma. Ja byłem w wojsku 18 miesięcy...

nie dziwie sie ze skonczyles studia po wojsku-teraz w polsce kazdy lolek moze studia skonczyc-taki jest zalosny pozim

Chłopczyku malinowy, kiedy ja odsłużyłem wojsko i zacząłem studiować to Ty jeszcze na gówno mówiłeś ''papu''. Świadczy o tym końcówka twojego niku, 83.

Gość xerxes
a ja k**** **** **** byłem w wojsku po studiach.. "Chłop bez wojska to nie chłop... " no właśnie pozdrawiam was dziewczynki

a czego niby cie tam nauczyli w tym wojsku? -chyba jak ugotować kapuśniaka na swinskim ryju hehe

Zasadnicza służba powinna być obowiązkowa, dla mężczyzn i dopiero uregulowany stosunek do niej, mógłby pozwolić studiować na wyższej uczelnii. Mniej by było niedołęg życiowych, dresików, skejcików i innych miernot.

Skąd możesz wiedzieć, jak nie byłeś. Nie będe Ci tłumaczył czegoś, o czym nie masz pojęcia. http://www.youtube.com/watch?v=rSnfe_6r3Xg Dla wszystkich żołnierzy rezerwy:)

Obejrzyj sobie dzieciaczku, filmy z kawalerią powietrzną w Tomaszowie i Samowolke, to będziesz mniej więcej wiedział o co chodzi... Ale tylko mniej więcej bo w prawdziwym życiu nie ma scenariusza...

Gość Anna Emilia
''Chłopczyku malinowy, kiedy ja odsłużyłem wojsko i zacząłem studiować to Ty jeszcze na gówno mówiłeś ''papu''.'' Mistrzowski tekst:D

słabiutko tylko jeden :(

Gość Riczard Alpert
Ja też byłem:)

Gość etwas
Jakby każdy musiał przechodzic zasadnicza sluzbe to Polacy by wygineli. Wojsko to wylegarnia pedalstwa, tak samo jak wiezenie. Tylko ze wiezenie tak nie demoralizuje czlowieka bo nie ma tam tyle narkotykow i alkoholu...

Gość Riczard Alpert
etwas a byłeś że tyle wiesz??

Gość Riczard Alpert
''Zasadnicza służba powinna być obowiązkowa, dla mężczyzn i dopiero uregulowany stosunek do niej, mógłby pozwolić studiować na wyższej uczelnii. Mniej by było niedołęg życiowych, dresików, skejcików i innych miernot'' Święta racja

>>''Zasadnicza służba powinna być obowiązkowa, dla mężczyzn i dopiero uregulowany stosunek do niej, mógłby pozwolić studiować na wyższej uczelnii. Mniej by było niedołęg życiowych, dresików, skejcików i innych miernot'' Rodzenie kobiet powinno być obowiązkiem absolutnie każdej kboiety, gdyby każda do 23 roku życia (szczyt plodności) urodziła po dwoje, troje dzieci, wiele problemów demograficznych samo by się rozwiązało, a baby zajełyby się tym do czego są stworzone - niańczeniem dzieci 🖐️

Gość do RozwodnikNiePoRazPierws
to wlasnie dresiki chodza do wojska

Gość Bakulec
Trzeba być idiotą żeby dać się kopać po jajach na własne życzenie, albo dać sobie je odstrzelić w imię zasad aktualnie rządzących państwem. Do rozwodnika, piękna historia falistej tekstury mój przyjacielu zdechłej pszczoły. Może i wojskowa musztra nauczyła Ciebie czegoś ale wylądowaliśmy w tym samym miejscu, na forum dla kobiet ma się rozumieć.

Bakulec ale ja tu pracuje:D

też ubolewam że zniesli służbe wojskową. nawet się zastanawiam czy nie pójść na zawodowego wojaka.

Gość her komendante
w wojsku nie były tylko panie i męskie panienki

Hej A ja niestety bylem w woju w dupe dostalem trwalo to 2mies potem se odbilem i niezaluje ze dostawalem tgz pucuwe . Bylem mlody i glupi jak wyszlem z woja myslalem nad kazdym slowem zanim powiedzialem i 1000innych a pod koniec sie rozpilem ukrecilem kasy na lewo itp. Chwile ktorych niezapomni sie nigdy ! Nauczylem sie dobrze bic a przdewszystkim szybko myslec ,dzis widze same plusy i moim zdaniem powinno byc wojsko obowiazkowe bo wychowuje na prawdziwych mezczyzn gotowych do zalozenia Rodziny. To moje osobiste zdanie z ktorym wiekszosc pewnie sie niezgodzi

Gość Mertoro
W wojsku nie byłem, ale nie sądzę, aby mógł tego żałować - życie wystarczająco zrobiło ze mnie twardego i dojrzałego człowieka - wcześniej aniżeli byłem w wieku poborowym. Dodam ciekawostkę - będąc na Politechnice, studiował ze mną na roku kolega, który równocześnie odbywał zasadniczą służbę wojskową, były to studia zaoczne.