Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paragon

25.01.2010- minus 6 kg Na wiosnę będziemy szczuplutkie

Polecane posty

Cześć... mała mm - jeszcze nie wykorzystałam tych ćwiczeń od ciebie, ale wielkie dzięki, na pewno zajrzę. Zwłaszcza, że ćwiczenia są krótkie :-P Wczoraj ćwiczyłam - 40 min. stepper i 50 brzuszków Miałam wczoraj trudny dzień...... Chciałam wieczorem ok 19-20 zjeść sandwicha, namówiłam męża, zeby mi zrobił, ale nic nie zjadłam, nawet zapachy mnie nie skusiły. !!!!!!!!!!!! :-)

Hej dziewczynki, Jak tam u was w piatek?? Zaraz bedzie weekend, ale ja jutro niestety caly dzien pracuje:( Wczoraj troche sie obzeralam bo kaza zajadalam ale od dzis znowu dietka:)

hej poleglam w tym tygodniu z babciowa kuchnia:( jestem załamana co z tego ze cwicze jak czuje jakbym miala z 10 kg wiecej;/ czuje sie podle gora pierogow ruskich jenyyyyyyy:(:(:(ratujcie mnie....

wyjezdzam na dwa dni nie wiem co z moja dieta bedzie przez ten czas bo jade na romantic weekend with my boyfriend;];] odezwe sie jak wroce.pozdrawiam.

hej dziewczyny, ja przez ostatnie 2 dni szalalam z jedzeniem, moze nic takiego mocno kalorycznego nie jadlam ale sie obzeralam:O teraz musze ostro walczyc, zeby nadrobic to co tera przytylam pewnie. Ale widze ze moj brzuszek juz coraz piekniejszy cwiczenia 6 weidera daja jendak efekty:) a jak tam u was mija weekend?? Ja niestety dzis caly dzien pracuje.

Cześć, jestem, byłam zajęta i z dietą troszkę gorzej, ale nie zarzucam. Później napiszę więcej. Pozdrawiam gorąco...

Ja tu cały czas zaglądam, fajnie ze jestes:) u mnie dzis tez kiepsko z dieta a wczoraj na dodatek z leksza sie upilam:D i cos mi sie stało z okresem bo dostalam go duzo za wczesnie, mysle ze to przez dietowanie:O

a ja dzisiaj spotkałam znajomego, który ostatnio bardzo schudł.... Wygląda ekstra, taka motywacja, że udało mu się i na prawdę warto :-)

a moj chlopak tez jest na diecie i miesa nie je, wiec przy nim mi jest latwiej dietowac:)

Dzień dobry!!! Stawic się tutaj wszystkie!!! Ja grzecznie zjadłam sniadanko...i to nie słodkie.... dzisiaj planuję też więcej ćwiczeń...i wiem, że dostanę hula-hop :-)

hej:) A ja wlasnie konsumuje sniadanie, kefirek i kilka plasterkow szyneczki chudej z kurczat:) tez bede miec hula hoop:D

Ja się jutro nie ważę - decyzja podjęta, nie schudłam za bardzo ostatnio i wolę za tydzień zważyć się, lepszy wynik będzie..... Pozdrawiam

no ja mam dzis okres i cala jestem napeczniala:O wiec tez sie nie waze bo nie ma sensu:P

Heeeeeeeeeeeeeeejjj!!! Ja wróciłam właśnie z rodzinnego weekendu, trzymalam się planu, żadnych odstepstw od diety, ani pół cukiereczka:D teraz jem brzuszki z łososia i popijam kawę, :) mysle nad prezentem na Walentynki, co Wy kupujecie?

no i co?? Wy gdzie?? obiadek miałam lekki, a wieczorem planuję już tylko ćwiczenia.... Byłam na zakupach i kupiłam świetną tunikę. Jak troszkę zeszczupleję to jeszcze lepiej będę w niej wyglądać. :-)

Hej!! A gdzie wy jesteście?? Paragon?? Beacik?? Gonia?? U mnie spokojnie, idę zjeść płatki...... Piszcie jak u was?? Udaje się wam wytrwać??

Hej, widze ze towarzycvho sie troche wykruszylo. Ja dzis juz troche zjadlam bo 3 posilki. Ale dzielnie sie trzymam dietki, tylko przystopuje troche z iloscia jajek bo ostatnio to przesadzalam :D Dzis mi przyszlo hula hoop ale jest ogromne:) Mi sie ostatnio troche przytylo 1 kilogram a tera waga stoi:(

byłam dzisiaj zabiegana i zjadłam dużo niezdrowych rzeczy: 8.00 - herbata, ciasto francuskie kawa 11.00 - 2 kromki chleba z masłem i miodem+herbata 13.30 - płatki z mlekiem 16.30 - makaron z sosem z mięsem mielonym(chyba 2 porcje duże) 17.00 - 2 mandarynki wszystko co zjadłam nie ma nic wspólnego z dietą :-( Muszę się pozbierać.... Mój hula-hop też przyszedł, ale mężuś da mi w prezencie więc czekam

Hej dziewczyny jak u Was??? U mnie było tak pięknie, wszystko ok, zero grzeszków aż tu nagle nie wiem jak to możliwe ale mój organizm był tak zmęczony że jedyne o czym zamarzyłam to....ptasie mleczko... wstałam do biurka i chapnęłam ok 10 kawałków, biorąc pod uwagę, że jedna kostka to 60kcl.....łatwo pomnozyć... I natychmiast po tym, mimo ze fizycznie poczułam sie lepiej, to wyrzuty sumienia nie dawaly spokoju;/ I ten brzuch nagle jakoś zrobił się wiekszy...;/ Dziś od rana kawa(jak zwykle) plus dwie kromki carnego pieczywa z pasztetem ze sliwka. Nie wiem nawet czy to zdrowe??? Jakoś depresyjnie u mnie, nudno, nudno w zwiazku.... nie wiem co robic...Moze dziś wyciagne mojego TŻ na łyżyw, albo gdziekolwiek bo od tego siedzenia wieczorami przed TV ciągle kłótnie... ale za to jak seks smakuje po klotni;]

hej :) u mnie z dieta do dupy ze sie tak wyraze ale jeszcze jutro pozre tone paczkow i koniec to moj plan!! ułozylam sobie plan cwiczen i od piatku zaczynam :) rano hula hoop i cwiczenia na nozki te co linka podawalam wieczorem 6w i pompki damskie na cysie;] smaruje sie od wczoraj oliwka i skora jest extra miekka taka sprezysta:)polecam:) a co dziewczynki szykujecie na walentynki dla swoich misiaczkow?:) ja zrobilam sobie sexi focie w bieliznie i dalam do fotografa wydrukuja je na poduszce :) chyba sie ucieszy:)...y chlopak nei fotograf hehehehe:P

hej, a mi dieta idzie dobrze tylko waga stoi w miejscu. Ja tam nic nie szykuje na walentynki, tylko dobry obiadek:) Wczoraj wogole sie wcisnelam w spodnie ktore byly wczesniej ciasne wiec jeszcze mam wieksza motywacje zeby schudnac skoro widac efekty a az tak bardzo sie nie mecze:D

heh... padlam z dieta ale waga mi sie trzyma hyhy:) wiecie co pije czerwona herbate od 2 tygodni codziennie po kubeczku i zmniejszyl mi sie brzuch serio!!!

kupilam na takim stoisku w tesco "Herbaty Świata" Kaszmir: Pu-erh Ananas&Malina pyszota wogole nei smierdzi jak zwykle czerwone i jest bardzo smaczna. za woreczek zaplacilam 7 zł i starczylo mi na 2 tygodnie.