Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobieta35

dlaczego mezczyzni w wieku ok.40 lat szukaja mlodszej , zdradzaja?

Polecane posty

Gość smutna kobieta35

??????????????????

Gość kryzys wieku średniego

Gość z tego samego powodu
dla którego 30-ki i 40-ki uganiaja się za 20-latkami

Gość smutna kobieta35
nic dla nich juz nie znaczy rodzina, przysiega wiernosci..

Gość smutna kobieta35
nie znam zadej kobiety w wieku ok.40 lat, ktora ugnialaby sie za 20 latkiem czy 3o latkiem

Gość A baby to
Jak to dlaczego...bo ta jego obecna robi juz sie stara...trochę zużyta. To tak jak z samochodem, niestety.

ja poznalam przez internet kilku facetow w wieku 30-40. Paru z nich zonatych. Po prostu szukaja odmiany, szybkiego seksu z mloda (chca nawet za to placic), mlode jedrne cialo ich podnieca, zawsze znajda chetna na sponsoring. co gorsza jeden facet proponowal mi "niezobowiazujace spotkania" - wyslal mi fotke na ktorej trzyma niemowlaka :O jego dziecko... żal po prostu.. tatuś :O

Gość nic glupszego nie slyszalem
"bo czują że to ich ostatnie dni "

Gość smutna kobieta35
moj malzonek znalazl sobie 18 latek , gdy ja nosilam pod sercem jego dziecko....minelo od tego czasu 4 lata , jestem w trakcie rozwodu...z mojej winy...nie przyznal sie w sadzie do znajomosci z ta panieka, choc publicznie sie pokzaywal z nia na weselach, zabawach ( jak to wytlumaczyl on i jego matka "nie bylismy juz malzenstwem", choc mieszkalismy razem

Gość llpp
Bo nagle zdali sobie sprawe, ze nie sa juz mlodzieniaszkami, ze zblizaja sie powoli do polwiecza i trzeba sie jakos dowartosciowac, pokazac swojemu ego, ze stac ich jeszcze na wyrwanie mlodych jedrnych cialek. Wszyscy znajomi maja zony pod 40stke, a on jeden taka 22latke, dla kazdego faceta do szpan. Dlaczego 99% bogaczy ma o wiele mlodsze zony?

Gość wrózba tarot 33
olowkowa deisy ..to bylo do mnie?

a ja nie chce takiej malolaty,wystarczy mi 30 tka..... o takiej,o ktorej marza wszyscy malolaci :P

Gość nic glupszego
gdyby czuli ze to sa ostatnie dni to siedzieli by przy zonce na facetach znasz sie jak wol na astronomi

Gość nic glupszego
znasz pewnie z M jak milosc 🖐️

Gość 40-stka
No cóz, taka prawda, kobietki po 40, pozostaje wam tylko frustracja i udzielanie sie tu na kafe.

Gość 76 lolla.
Mojemu mężowi właśnie totalnie odjebało, w wieku 40 lat postanowił zacząć życie od nowa. Zostawia mnie i dziecko dla innej. Zakochał się w ciągu miesiąca tak bardzo że rzuca wszystko. To co się z nim dzieje przeraża mnie. Stracił totalnie głowę. Niby dorosły facet a zachowuje się jak zakochany gówniarz

Gość bo seks jest przyjemny
a oni chcą czuć większą podnietę, zeby było jeszcze przyjemniej. Wszak wszyscy lubimy przyjemności...

Gość do smutnej kobiety
:D za mną zaczęły latać jak miałem ok 14 w wieku 20 to juz byłem tak zdemoralizowany że uważałem wtedy że zaliczyć 0 letnią pipę to taka łatwizna że nie ma co wspominać. Pełno kobiet w tym wieku poluje na młodszych chłopaków. Chyba je to dowartościowuje i lubią młode ciała na swoim wiednącym.

Gość nic glupszego
nie wiem olowkaaa czy sa tam tacy :) nie ogladam gowna, chcialem zwrocic ci tylko uwage ze o facetach wiesz tylko z seriali

Gość lilkas
Mam 25 lat i takich 40latkow pragnacych miec cos ze mna wspolnego(od wybzykania do zwiazku) od groma. Moze by mnie to krecilo, gdyby ne fakt, ze moj ojciec zdradzal matke i brzydze sie takimi typami. Nie warto poswiecac sie dla faceta, trzeba zyc glownie dla siebie, pamietajcie o tym, bo nagle takich kochamy mezus konczy 40stke i mu totalnie odpierdala:O

Gość bo seks jest przyjemny
" No cóz, taka prawda, kobietki po 40, pozostaje wam tylko frustracja i udzielanie sie tu na kafe. " Ja jestem kobietą po 40 :D Jakoś frustracji żadnej nie odczuwam, bo akurat kto z kim się pod kołdrą przewala zawsze mało mnie interesowało. Seks to tylko jedna z dziedzin życia i akurat snu z oczu mi nie spędza :D Biedni są raczej ci, którzy ciągle dostają zadyszki zaspokajając swe pierwotne żądze, które nimi rządzą :D :P

Gość nic glupszego
nie znam ! ale umiem Cie czytac i to nie tylko z tego tematu

Gość denver33
jak to czemu? zazwyczaj problem lezy w zonie. nie dba juz o siebie...przybrala cialka...nie chce sie kochac zbyt czesto. jesli zas te sprawy sa ok a facet i tak szuka uciech to znaczy ze chce udowodnic sobie i reszcie ze wciaz jest w stanie wyrwac mloda dupcie :P zreszta mloda atrakcyjna i jedrna kobietka...tylko do sexu - czemu nie? od milosci jest zonka