Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna kobieta35

dlaczego mezczyzni w wieku ok.40 lat szukaja mlodszej , zdradzaja?

Polecane posty

Gość dbewdbeded
ale popatrzcie np beatę TYszkiewicz. Na pewno seksowna już nie jest ,ale piekna na swój sposób , ma kobieta klasę

Gość smutna kobieta 35
denver33..nie robie z siebie swietej....uwazam ze jezeli sa problemy to nalezy je rozwiazywac a nie szukac pociechy.

Gość lilkas
dlatego trzeba znaleśc faceta , który nie bedzie patrzyl tylko na nasz wygląd ,ale bedzie z nami głownie z milości. I ktory nie pojdzie za jakąś nastolatką mimo ,że bardziej bedzie mu się podobać Myslisz, ze mozna przewidziec czy przyszlemu mezowi nie odwali za 15 lat i nie zostawi rodziny dla mozliwosci podupczenia malolaty?? Tego nie da sie przewidziec niestety.

Gość dbewdbeded
lilkas- no nie można :( trzeba miec tylko nadzieję ,że taki facet się trafi

Gość Carolinkaa...
Z facetami jest jak z chlebem, lepiej sie z nim podzielić niż go wcale nie mieć.

Gość denver33
trafila ci sie tchorzliwa menda. moje wspolczucia

Gość Dak_Lady
A wiecie co, mój obecny facet jest 18 lat starszy, długo szukał kobiety, którą go zrozumie i wreszcie pokaże prawdziwą miłość. Był wierny 20 lat, mimo, ze żona go olewała, nie dbała, nie gotowała, nie chciała z nim sypiać i długo by wymieniać.Czemu sie tak zachowywała- bo jej się znudził bo sprowadziła go do roli- pracuj, przynoś kasę, idź z córka do kina... Rozumiem go, miał dosyć, każdy facet i kobieta by miała dość. Wpakował sie w kilka romansów z młodszymi, ze starszymi. Wybrał mnie i nie tylko dlatego, ze jestem 18 lat młodsza, ale dlatego, ze o niego dbam, ze go pokochałam tak jak na to zasługuje i powoli uczę go na nowo, co to miłość, nie tylko fizyczna. Mam mdłości jak słucham starszych kobiet, ze sie boja, ze facet odejdzie- a pewnie, ze odejdzie jesli nie bedziecie dbaly o niego i wasz zwiazek. Jesli nadal nosicie w sypialni majtki z czasów studiów itp. Spóbujcie kupić ładna bieliznę (niekoniecznie wyuzdaną), zrobić dobry obiad (nie koniecznie schabowy z ziemniakami), kupić szampana, zaproponowac wspólna kąpiel....i wtedy napiszcie czy nadal uważacie, ze facet odejdzie do młodszej...

dak lady...... normalnie sie wzruszylem!!! i pisze to na powaznie!!!! tak trzymaj...... ja tak mam ale zdradzal nie bede i nie odejde!!! zycze powodzenia!!!

Gość ann.m
mimo, ze żona go olewała, nie dbała, nie gotowała, nie chciała z nim sypiać i długo by wymieniać Taaa, jasne, zona on byl kochajacym misiem, a zona suka bez serca, nie rozmieszaj mnie geriofilko:D

Gość ktylh
jestem kobietą grubo po 30-stce i gdyby było na to przyzwolenie społeczne uganiałabym sie za 20-latkami Niestety nie pójde sama do knajpy i nie bedę zaczepiać facetów, jak to robią faceci w moim wieku

Gość dbewdbeded
myślę ,że nie zawsze jest to wina kobiet Dak Lady... czasem kobieta się stara ,a mężowi sie poprostu nudzi, nie akceptuje tego ,że zaczyna sie starzeć , nie jest juz tak atrakcyjna jak kiedys. Myle ,że to są główne przyczyny

Gość dbewdbeded
ktylh- to możesz szukać takich 20-latków w necie np ;)

Gość dbewdbeded
chociaż mi się tacy gówniarze nie podobają i chyba nigdy nie będą podobać

Gość ktylh
Dak_Lady Dziecko, bzdury kompletne piszesz. Niie znasz życia i facetów. Zycie w długoletnim związku jest nudne. Ile możesz zaskakiwać? Poza tym ty też chciałabyś być zaskakiwana. U nas jest akurat odwrotnie. To ja jestem ta atrakcyjniejszą połową. Wyglądam 15 lat młodziej od niego. Swietnie gotuję, wyglądam super, jego koledzy zazdroszcza mu żony. A on... nieogolony w barchanowych gaciach...z brzuchem i tak ogląda się za młodszymi, i to mniej atrakcyjnymi... TAK NAPRAWDĘ LICZY SIĘ NOWOŚĆ, NOWE CIAŁO I TO JEST NAJWIĘKSZA PODNIETĄ

Gość ktylh
Dak_Lady A gdzie solidarnośc kobieca? Myslisz ze tylko żona jest winna? Myslisz że mówi prawdę? Czy tylko kobieta powinna sie starać?

Tak się składa, że wiem co pisze nikt mi nie musi wierzyć i może mnie obrażać ile mu się tylko chce, już wyrosłam z pyskówek. Jestem z tym mężczyzną prawie 10 lat, wiem jaki był i jaka była ona.Ale nie mam zamiaru nikogo przekonywać i wyciagać tu historii życia.Zachowajcie resztki godności i nie obrażajcie osoby, której nie znacie. W sumie nie wiem po co się tu wypowiadam, może po to, żeby choć jedna z was spróbowała. Wiem, że zawsze w oczach starszych kobiet będę wyglądała jak k...i żadna się nawet nie zastanowi czemu taką a nie inna decyzję podjęłam, a może rówieśnik okazał się pijakiem i mnie bił, może ten rówieśnik zdradzał...ale was to nie obchodzi, was obchodzi to, ze on jest starszy a ja pewnie k...Nieważne, nie żyję dla was, ale dla niego. Od 10 lat i w naszym związku czasem powiewało nudą, ale oboje się staramy:ja czasem ubiorę coś ładnego, on czasem kupi winko i zrobi dobry obiad a czasem siłą wyciągnie do kina. Związek to nie jest coś co się buduje a potem zostawia samemu sobie. I tak macie racje- oboje partnerów powinno się starać, ale zawsze jedna osoba musi zacząć i tu cały problem, żeby nie czekać na pierwszy krok drugiej osoby. Rozstać się i biadolić nad losem można zawsze.

Gość ktylh
masz pecha, wiem co mówię. Mam faceta z odzysku-17 lat stażu i niestety scenariusz się powtarza, niestety tez uwierzyłam w bajęczki o złej żonie itd

Gość flfpr
facet jezeli tylko trafi mu się okazja-zdradzi

Gość staralala
a guzik prawda! moje mężowidło gania za mną jak młodzieniaszek...niestraszne mu moje 46 letnie ciałko ,to ja marudzę ,zem stara a ten mówi ,że uwielbia:))))))))) ajak mu wciskam,że może by tak jakąś młódź wyhaczył to odpowiada "wiesz nawet by mi się nie chciało" - leń straszny co? i dobrze! gapią się takie bo fajny ale mamy 25 letnią córkę i mąż patrzy na nie jak na dzieciaki-widzi w domu te porozrzucane ciuchy,słucha tych rozmów i raczej ręce mu opadają niż coś staje gdy pomyśli o takiej 30- he!he! a poza tym lubimy się ,tak zwyczajnie,i cieleśnie i duchowo wiec nie boję się nic a nic! nie każdy facet szuka jak koziołek matołek,daleko tego co ma bardzo blisko...

Gość gość
Jak to czytam to mi się włosy jeżą wszędzie...ha, ha, ha... Mężczyźni po prostu chcą się dowartościować i tyle. Ale to nie męskie . Dlaczego??? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie. Seks to nie tylko zaliczanie łatwych młodych niedoświadczonych jędrnych partnerek. Seks jest potrzebny i bardzo piękny w każdym wieku. I tu wcale nie chodzi czy ktoś ma jedrne ciało, czy seks konczy po 4 *****ch. Trzeba seks łączyć z miłością , a nie traktować go jak zaspokojenie zwierzęce i dowidzenia.

Gość gość
Jak to czytam to mi się włosy jeżą wszędzie...ha, ha, ha... Mężczyźni po prostu chcą się dowartościować i tyle. Ale to nie męskie . Dlaczego??? Odpowiedzcie sobie sami na to pytanie. Seks to nie tylko zaliczanie łatwych młodych niedoświadczonych jędrnych partnerek. Seks jest potrzebny i bardzo piękny w każdym wieku. I tu wcale nie chodzi czy ktoś ma jedrne ciało, czy seks konczy po 4 *****ch. Trzeba seks łączyć z miłością , a nie traktować go jak zaspokojenie zwierzęce i dowidzenia.