Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionazonka

gdy przyjaciele odchodza jak wrogowie.....

Polecane posty

Gość zmartwionazonka

mialam kolezanki mnostwo potem krag sie zawezyl . zostal;y nieliczne , zaczely mnie unikac miec wlasne sprawy ,,,bylam na uboczy , gdy chcialam sie spotkac niby czasu nie mialy ,,,a jednak widzialam je ,,, teraz sie nie odzywamy , a ja zostalam sama jak palec , bo tak dlugo sie z nimi trzymalam ze wszystkich na bok odsunelam... zycie jest strasznie nudne gdy nie ma sie perspektyww, dobrze ze mam mojego chlopaka ale to nie to samo co beztroska pogadanka z przyjaciolkami,,,,,, ale jesli chce sie byc przyjacielem to trzeba nim byc naprawde a nie na niby,,,,

Gość ania jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Widzocznie nigdy nie byli tak naprawdę Twoimi przyjaciółmi. dobrze że chłopca masz to się go trzymaj bo dzis samotnej cięzko wiem to z autopcji. Pozdrawiam

Gość zmartwionazonka
dobrze dobrze... ale zycie nie ma juz tylu barw co wczesniej nie jest tak beztrosko i milo posiedziec w czyims milym towarzystwie....

ciesz się,że Cie nie wyzywają albo coś :) ja mam taką "przyjaciółkę",która ma kompletnie gdzieś mnie i resztę swoich przyjaciółek.chciałabym odeść ale boję się,ze zaraz zaczną się wyzwiska i wgl.a przecież można by to skończyć spokojnie.

Gość lucjan B
Boze chroń mnie przed przyjaciółmi bo z wrogami sobie sam poradzę.

dobrze że chłopca masz to się go trzymaj bo dzis samotnej cięzko wiem to z autopcji." i pewnie przez tego chłopca swego czasu olała przyjaciółki :P wiec pewnie nie ma sie teraz co dziwić że i one olały sprawę ... Często tak jest że jak jedna z drugą znajda fajnego przystojniaka ( czytaj chwycą byka z rogi) to często gęsto zaczynają zaniedbywać swoją grupę przyjaciół na rzecz owego chłopaka .... tylko pozniej jak chłopak rzuci albo sie znudzi to wielce przyjaciółeczki dziwnym trafem wracaja do łask ...

Gość to nie były przyjaciółki
mało kto dzisiaj wie, co znaczy to słowo...

Gość to nie były przyjaciółki
"i pewnie przez tego chłopca swego czasu olała przyjaciółki wiec pewnie nie ma sie teraz co dziwić że i one olały sprawę ..." Regres czemu ty zawsze takie kretynskie odzywki masz? No tak, w koncu siedzisz na kafe:O

Regres czemu ty zawsze takie kretynskie odzywki masz? " niewygodna prawda ? ;)

Gość a co to jest autopcja
??? :D

Gość xd456
Jaki problem !? to se znajdz nowych ,malo ludzi po swiecie chodzi.