Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cola z cytryna

POMOZCIE ROZWIKLAC ZAGADKE!!!! WEJDZCIE!!

Polecane posty

Gość dsfjkf
cola pisz tego smsa do niego, jak ci powie to co my, czyli, ze czekał na twoj ruch, to zaprponujesz kolejne spotkanie konkretnie juz i bedzie git

wymyslilam cos, co pozwoli mi zachowac twarz: czesc, co slychac? Nie pamietam juz jak sie umowilismy-czy to ja mialam zadzwonic do Ciebie odnosnie kawy, czy to Ty miales dac znac.Tak czy inaczej, przepraszam,ze nie dzwonilam, mialam bardzo ciezki weekend i teraz probuje sie pozbierac" taki text wyslalam ( mialam ciezki weekend bo rozstalam sie z chlopakiem,ale o tym mu na razie nie mowie)

Gość lucjan B
heheh dobryyyyyy naprawe dobry i napisz co odpisał

haha mam nadzieje, ze w ten sposob wezme go pod wlos...oczywiscie,ze napisze odpisal : hahahah oto text: ZASTANAWIALEM SIE CZY WSZYSTKO JEST OK U CIEBIE. BYLEM NA SZKOLENIU CALY TYDZIEN, ALE JUZ WROCILEM.PRZYKRO MI, ZE MIALAS ZLY WEEKEND. WYDAWALO MI SIE, ZE OSTATNIO BYLAS B.ZADOWOLONA Z Z ZYCIA. WSZYSTKO W PORZADKU? CALUSY

A JA WYKORZYSTUJAC SYTUACJE ODPISALALM MU : " czasem cos zlego potrafi nas zaskoczyc znienacka.Nie chce zatruwac Cie moimi problemami. Zauwazylam,ze od nowego roku probujesz mnie unikac i nie wiem co jest powodem. Mozesz mi powiedziec co tylko chcesz. Mysle,ze szczerosc jest najlepsza"

odpisal " nie unikam cie, naprawde. Od czasu jak bylem chory, mam tyle pracy,ze nie moge sie pozbierac i cale weekendy poswiecam na przygotowanie do maratony. Chodzmy na kawe jutro, mozesz?"

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
Jak to cały tydzień? to po co chciał się umawiać w ten czt i ndz.? Łże coś. Takie z lekka niepoważne chłopie( z niego)

Gość lucjan B
Kurwa żeby tak wszystkie historie się kończyły to była by bajka. przynajmniej Tobie się cos udało i trzymaj sie tego jak pijany płata. ;)