Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przymknięte oczy

Czy Wy tez M A R Z Y C I E ????

Polecane posty

Gość przymknięte oczy

Uwielbiam marzyc. Robie to od dziecka. Zawsze przed snem wyobrażam sobie rózne historie, np., że jestem kimś innym albo że czegos dokonalam, że przeżywam szaloną milośc...itp. Czy ktos ma podobnie?

ja tak mam :) niestety często nie mogę przez to zasnąć, ale codziennie tak sobie marzę heh.. czasem tak bardzo że aż wydaje mi się to prawdą :P ale potem wraca otrzeźwienie i myślę sobie że moje marzenia się nigdy nie spełnią..

Oj tak, marzę, marzę, mam pare takich marzeń, które się zapewne nie spełnią :P

Gość przymknięte oczy
dla mnie to praktycznie jedyny moment w ciągu dnia w ktorym naprawde czuje sie szczęśliwa....a szkoda, wolałabym sie tak czuc w prawdziwym życiu..

Gość marzenia przed snem
sa lepsze od liczenia baranow. tak, marze co noc

też tak mam niestety, czasem już w ciągu dnia zaczynam się wciągać w te swoje marzenia i na niczym nie mogę się przez to skupić, często wyczekuję tego momentu kiedy bedę mogła się juz pojsc położyć spac i utonąć w marzeniach.. :)

Gość ania Mamusia
to zalezy..albo myslimy o tym co było kiedys.. o bliskich z rodziny..o wydarzeniach..np teraz ciagle mam w glowie ten samolot..z etiopii.. najlepiej marzy sie cz teskni przy muzyce:)

Gość ona z internetu
nie myślę o przeszłosci...wyobrażam sobie coś, co prawdopodobnie nigdy mnie nie spotka...

Gość Jeśli ją kochasz
marzymy:)

Gość ojojojo to nie dobrze
a lubisz dawac za pieniadze milosc ,szacun i nawet doopke podmyjesz jak trza????

Gość wszystkie marzenia się spełnią
jeśli tylko przestaniecie krakać że "się nie spełnią" !!!!!

Gość kra kra kra kra
spełnią się!!!!!

marzę codziennie szczególnie przed snem, a z biegiem lat boję się własnych marzeń i mojego samopoczucia po nich....widzę że po prostu się nie spełniają:( marzę o wielkiej miłości a ona nie nadchodzi....dawniej byłam nastawiona do tego optymistycznie....teraz pasowałoby się pogodzić losem wreszcie.....a tu marzenia....po nich jest jeszcze gorzej

tez sobie tak marze... wyobrazam sobie rozne momenty z zycia np. moj slub a nawet czasami pogrzeb ;/

Gość a ja na odwrót
nie nawidze marzyć, to strata czasu bo w tym momencie mozna bybyło zrobić wiele rzeczy które przyblizyłe mnie do spełeniania i realizacji marzeń, a tak strata i tylko snujące sie mysli.... jakei myśl/marzenia mnie nachodzą?.... fajna dziewczyna, własny kąt i może podróże najlepiej niekończace sie a jak już to tylko we własnym małym M :)

Gość kra kra kra kra
czyli jednak marzysz:)

Gość Lilly Evangelin
:)

Marzenia to jedyne, co nie zostanie nam zabrane. Uwielbiam ten element czaru w życiu, ucieczkę w świat, w którym rzeczy nierealne stają się spełnieniem...Dzięki temu mogę pisać, mam bogatą wyobraźnię.