Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frage

zablokowanie konta bankowego przez US-tytuł egzekucyjny

Polecane posty

Gość frage

witajcie, moze ktos z Was sie na tym zna? wlasnie sie dowiedzialam, ze zablokowali mi konto w banku na podstawie tytulu egzekucyjnego wystawionego przez Urząd Skarbowy. Czy ktos z Was mia l podobną sytuację? chyba o jakis stary mandat chodzi, olalam sprawe, bo uznalam, ze i tak jak co roku sciagna sobie ze zwrotu podatku, ale ch.. wykorzystali znajomosc numeru mojego konta bankowego i dobrali sie heh coz, moja watpliwosc dotyczy, tego jakie skutki to mze dla mnie rodzic? oczywiscie zaplace w najblizszych dniach ta zaleglosc, ale czy to wystarczy, czy raczej czeka mnie korowod formalnosci upierdliwych? bo nikt tam oczywiscie nie odbiera telefonu, a pracuje kilkaset kilometrow od urzedu, gdzie sie rozliczam, wiec wizyta osobista nie wchodzi w gre.

Gość gjgghhg
współczuję,ja miałam zablokowane przez ZUS,wizyto Cię raczej nie ominie,ja krążyłam po kilka razy od ZUSu do banku,koszmar:O

Gość paweel87
Mmm zablokowac dziwnie..,, mi weszli na na pensje i zkonta zabrali:) o to wszystko

Gość Anderka
Leć jak najszybciej do komornika i zapłać to, co wisisz! Mojemu bratu też tak zrobili w grudniu, nie czekali do rozliczeń podatku (bo zawsze wtedy jakiś mandacik potrącali), tylko wrypali mu się na konto i problemów narobili, bo kredyty spłaca itp. No i chłopak musiał latać do komornika odkręcać to, kosztów egzekucji na 300 zł doliczył mu komornik. Masakra!

chyba ,że masz na tym koncie pożyczkę,wtedy wszystko odwleka się do czasu aż wydasz zgodę na piśmie w swoim banku o przekazaniu srodkow do US