Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auteczko...

a jak samochody? odpalaja wam w taka pogode?

Polecane posty

Gość vw golf III 1.8 benzynka
kurcze, to tylko ja taka biedaczka??? az mi sie plakac chce... zazdroszcze kochani!!!!

Audi A6 2.5 TDI stoi pod chmurką i odpala bez problemu przy -22 bardzo cieszy mnie też webasto w tym aucie, nie ma problemu ze skrobaniem szyb :D

Gość łojezu - 29.5
odpalił!!!! hurra hurra hurra!!! maz wlasnie pojechał po papierosy stara audica b4 80:) 1993 r. opalilo nasze kochane audi:)

Gość łojezu - 29.5
a co to jest webasto?

Gość sok pomarańczowy 100
skoda fabia 2001 1.4 benzynka z gazem, odpala na dotyk, bez problemu:):):);) uwielbiammmm jaaaa:):):)

webasto to ogrzewanie postojowe, uruchamiane za pomocą zdalnego pilota radiowego. Włączasz 15-20 min. przed wyjazdem i masz wnętrze nagrzane do zaprogramowanej temp., odmrożone szyby, podgrzany jest też płyn w chłodnicy i olej - silnik startuje na ciepło :)

Mitsu colt uwaga- 89 rocznik- odpala zawsze i wszędzie. Jedyny problem to był rozrusznik, ale już zrobiłem.

Gość a jaaaaaaaaa
mój 16 letni peugeot 106 benzyna :) pali na rys - codziennie :D

maz mial passata tez diesel i jakies 2-3lata temu byly tez takie mega mrozy do -30 po wymianie akumulatorka na wiekszy odpalal supcio, inni sasiedzi prosili o pomoc bo ulica byla martwa

Gość sqnix
BMW e36 compact 1.6i 16letnia ślicznotka ale odpala zawsze,zaden mróż jej nie rusza :-))

Gość auteczko...
i jak tam dzisiaj było dziewczynki i chłopcy z samochodami??? poodpalały ślicznosci nasze? moj odpalil od razu:):):)

Gość toyota yaris- odpalila
mezowska frontera - opelek, 2.5 td rowniez zapalil:) a jak u was?? podobna ta noc bedzie ostatnia z tak wielkimi mrozami, potem mam byc lepiej:)

Gość seacik moj żołciutki
nie odpala, codziennie rano na przewody bo inaczej nie daje rady...ehhh kiedy sie ta zima wreszcie skonczy!!!

Gość renault megane 1997r. 1.6benz.
odpala codziennie, ale nie dam rady przerzucic na gaz...no i masakrycznie duze spalanie, bo to automat...tez czekam konca tych mrozów

Gość na gazie podobnoż nie powinno
sie jezdzic przy takich mrozach, szkoda silnika...no chyba że sekwencja...moj maz tak mowi...ale spróbuj przełaczyć przy rozgrzanym silniku, tylko potem jakies 10 min przed wyłaczeniem znowu przerzuc na benzyne, bo ci gaz zamarznie w silniku i bedzie bida!!!! u nas odpalają: yaris 2003 r. benzyna 1.4 passat 2005 td

Gość Bentley 2009r 300km
Klimatyzowany garaż +20'C. Odpalił bez problemu.

Gość Orsay na różowo
i dlatego nie mam samochodu...zeby nie miec waszych problemów!!! codziennie rano taksóweczka i zaden problem. Nie wspomne o stresie zeby przejechac po zatłoczonym korkami mieście.

Gość Opel Astra 92
Benzyna,nowy akumulator bosha na gwarancji, odpala bez problemu. Tylko drzwi nie chca sie otwierac, noi szyby od srodka zamarznietee ;]