Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auteczko...

a jak samochody? odpalaja wam w taka pogode?

Polecane posty

Gość moj od miesiaca stoi
no diesel. jednak jestem przekonana na 99% ze jeszcze swiece poszly, wiec niech sobie stoi do wiosny:P

Gość auteczko...
ja bym sobie nie mogla pozwolic na to zeby stał... pamietam jak mialam diesla z 92 roku peugeota 405, codziennie rozciagalismy, a potrafilam tez w srodku nocy wyjsc opatulona po czubek glowy i rozgrzewac go przez pol godz. zeby rano odpalil, hehe...ale czasy:) dlatego teraz tylko benzynka:)

Gość moj od miesiaca stoi
no trzeba, nawet mam juz kupione. ale szczerze mowiac auto nie jest mi w tej chwili bardzo potrzebne, wiec go nie ruszam;)

Gość ddfghgh
ja tez nie ruszam skubanca, poczekam na meza 1,5 tygodnia...

Gość moje 2 grosze
Clio 2007r. odpala bez problemu ufff ;-)

a tak w ogole ... bmw deisel po wymianie swiec nie ma wiekszych problemow, choc dawno nie ruszany pewnie juz przymarzl kangoo benzynka bez problemu ;) vitarka benzynka - zadnych problemow

Gość VW Polo
odpala ale jakoś tak jak by mu się nie chciało:) I mam wrażenie, że cięęężko mu strasznie zrobić parę pierwszych km

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Toyota corolla '99 benzyna odpala od strzała i śmiga jak należy mimo że dzisiaj było -22 za to szlag mnie trafia ze skrobaniem szyb i na zewnątrz i w środku zamarzają cholery. Kumpela z pracy ma dieselka i co 3 h przepala przy -10 w nocy stoi w garazu więc rano nie ma problemu.

Gość VW Polo
Spanielka, Matko Jedyna, ile wy macie samochodów???

w chwili obecnej trzy ale pozbywamy sie jednego - jest nas tylko dwoje, bmw bedzie na sprzedaz, kangoo zostaje i nasze oczko viertary jest troche przerobiona pod teren 4x4 - kochana zabaweczka do przerabiania mojego meza :D

Gość tez mam vitarke
odpala bez problemu, a i meza mercedes daje rade, a mieszkamy na podlasiu, tutaj zawsze najwieksze mrozy!!!

Gość peugeot 407 urochomilem
jest ok:)

Gość moje 2 grosze
Jakby na podlasiu mieszkala czy na podkarpaciu to bm na zime sie chyba przesiadala w traktor albo czolg. bez kitu ;D

Gość tez mam vitarke
ona jest moja, 1.6 1998 roczek różowiutka hehehe...3 drzwiowa, dwuosobowa, taka malutka:) w teren rzadko co prawda, ale w ten weekend pojechlismy po lasach polatac i czasem nawet pionowo stało podjezdzajac pod gore na tym twardym sniegu...ehhh ta adrenalinka:) kiedys byla moim marzeniem , no i sie spełnilo

Gość tez mam vitarke
traktor albo czołg, ciekawe dlaczego?? jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj, a Clio ciezko samochodem nazwac....

ja tez bym nie zamienila vitarki na nic innego :D choc nasza jest niezle juz zakrecona :P w rajdach jakichs braliscie udzial? jak nie to namawiam nawet na klase turystyczna - wciaga ;) jest, jest, szkoda ze w terenie sie tak niszczy szybko autko :(

Gość tez mam vitarke
wiesz co moj maz kiedys bral udzial, jak mielismy inna Vitare, ja niekoniecznie z braku czasu, ale tak na szalenstwo na jeden dzien lubie pojechac:) choc nie powiem myslalam zeby spróbowac... samochody to moj zywioł:)

Gość moje 2 grosze
do tez mam vitarke .... pfffffffff a Ty co ? kompleksy leczysz vitara , ze taki niewiadomo co z Ciebie ?

Gość moje 2 grosze
Kazdy ma samochod taki jaki potrzebuje/taki na jaki go stac/ lub do leczenia kompleksow. M jest potrzebny do jazdy do miasta i starczy. A Tobie do czego ? Do wozenia grubej dupy po miescie bo bys sie w mniejsze nie zmiescila?

Gość tez mam vitarke
kompleksy...nie miewam takich... tylko to ty obrazilas mnie, mowiac to co powiedzialas... co do hmm małych aut, głupi pomysł...

fajnie jest juz nawet jak sie jezdzi w 2-3 auta (w razie co;) ) nie trzeba sie bac ze nie daci rady bo zawsze jest ktos kto wyciegnie ;)

hahahhahahha... dziewczyny przestancie moje 2 grosze - wiesz jak wyglada 3drzwiowa vitarka...?

Gość auteczko...
do "moje 2 grosze", mogłabys nie rzucac tutaj chamskimi tekstami??? tu sie rozmawia, po to zalozylam ten temat i nie chce tutaj takich wulgaryzmow, dlatego jesli nie umiesz prowadzic dialogu to zmien forum... do " tez mam vitarke" , nie przejmuj sie, ludzie sa jacy sa...