Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani psycholoszka

Cześć !

Polecane posty

Gość Ewaldi
Cześć pani psycholoszka liczyłem, że tu masz ochotę jakieś głupoty opowiadać albo moralizować , przyszłaś i koniec ?

Gość life is brutal....
psycholoŻka

ano własnie,mam nadzieje,że każdy dobrze zrozumiał mój nick,nie jestem aż taka durna baba,żeby nie wiedzieć jak naprawde pisze się to słowo. :classic_cool: ja jestem psycholoszka,nie psycholożka :D

Gość elinio
hey,ja też jestem nowa!!! Witam wszystkich...

myśle,że będzie nam się dobrze współpracowało (hehe) i tak szybko stąd nie uciekne...:) własnie udzielają się osoby,które już kiedys,jako samego obserwatora zwróciły moją uwage,między innymi żeli papą tu leja czy też disSeEE :D aczkolwiek każdego z osobna ciepło pozdrawiam :)

a tak w ogóle ziomeczki kochane,mógłby ktoś mnie poinstuować jak tu się zmienia stopke,robi te kwiatuszki,serduszka i różne inne super pierdołki? :D

To teraz uważaj, bo jak się tu Leja o tym dowie to będzie podejrzewał, że pisałaś tu wcześniej pod innym nickiem :D

żeli,ja się nie udzielalam,tylko przyglądala,ale mowie a co-dołącze się. :D narazie często śmiałam się z wypowiedzi ,zapewne każdy wie jakich-glena b. :D potrafił poprawić mi humor razem z kąkolem b,kądorem i całą resztą ich "kinder" mafii :D

a ja jestem zupełnie świeża... :D zaraz trzeba iść oglądac teraz my,ciekawe co tam ma dodzia do powodzenia w wielkiej aferze między nią a panem T. :classic_cool:

ja jestem długo , ale nikt mnie nie zauważa 😭 :P a znam wszystkie tutejsze gwiazdy i piszę o nich książkę:classic_cool:

no nie :) nie wypowiadam się tu tyle co inni ;) piszę o wiele mniej :-D

camemer,czasem lepiej być wnikliwym obserwatorem niż lansikiem kafeterii,ma to swoje minusy:D disSeEE,ja raczej swoich postów też za dużo robić nie będe,ale napewno będe pisać moje piękne,zajebiste (:classic_cool:) życiowe porady. będe tak truć dupy,że każdy będzie miał mnie dość,yea. :P