Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Boje się być sama w domu

Polecane posty

Gość mąka ziemniaczana
hu hu ... :D

Gość wykapac sie do lozka i TV
to jedyny ratunek

Gość mąka ziemniaczana
włącz horror :D

Gość mąka ziemniaczana
zawsze siedzą w szafie :p

Gość a ja sie zastanawiam
czy we wlasnym domu tez mozna sie bac?

Gość mąka ziemniaczana
jaki jest powód ?

Gość mąka ziemniaczana
opowiedz jak było ?

Gość fhfhfhf
nie oglądaj tego linku :-) znam to.. po jakimś czasie wyskoczy Ci tak jakieś zakrwawione stworzenie lub coś podobonego.. oczywiście jaka już bedziesz sie woatrywac intensywniej szukajac roznic... lepiej nie rpobuj o spanikujez do reszty ;p raz sie na to nacielam

DZięki za ostrzeżenie, jak widac coraz mniej tu mądrych ludzi. A jesli chodzi o to włamanie to rzeczywiscie nic strasznego sie nie stalo bo mój tato i brat sprawnie pogonili tego faceta, bo zapewne sądzil ze jeszcze po swietach do domu nie wrocilismy. no ale ślad w pamieci zostaje

Włącz sobie jakąś muzykę, albo tv niech gra cały czas to zagłuszy odgłosy. Kiedyś wynajmowałam takie mieszkanie (stare budownictwo), że też jak zostawałam sama to jakieś schizy miałam :) Przeszło mi jak się przeprowadziłam :D

Gość mąka ziemniaczana
moja siostra była kiedys sama w domu podczas burzy , zgasło światło i ktoś zapukał do drzwi .Bała się otworzyc ,płakała ,trzęsła się ze strachu zapomniała gdzie jest latarka , potykała się a to o stolik a to lampe przewróciła a tu ciągle to pukanie puk puk ... puk puk ... puk puk ... siostra cichym głosem pyta się kto tam ? odpwowiedź ? to ja otwórz .

Gość fhfhfhf
jesli chcesz sie zajac grami to chyba podstawowa strona www.kurnik.pl a ten strach po prostu z czasem minie :-) musisz sie zaczac czuc pewnie u siebie.. a poki co to zapal swiatla tam gdzie wzrok siega zeby wyobraznia ci nie dzialala ze jest ciemno i ojej co sie dzieje, i tak jak ktos radzil wykapac sie i pod koldre z pilotem w rece ;) ewentualnie ksiazka. pozdrawiamai ide sie pouczyc :P sesja;p

No dzieki dzieki:) postaram sie czyms zajac, wstyd ze jestem taka panikarą no, ale bywa tym bardziej ze moj głupi pies stoi przy drzwiach i nadsłuchuje i ciagle podszczekuje jakby mi na zlosc robila

Gość mąka ziemniaczana
najlepiej posiedz tu z nami a w razie czego pisz , pomożemy :)

Gość ja tez mialam taka fobie
Zaczęłam sobie powtarzać , że jestem zajebiście silna i chodziłam z nożem po domu :D Pomogło :D Ale ja zawsze dziwna byłam :O

ja tez zawsze tak mam ... bardzo duzo rzeczy "slysze" u mnie w domu np zawsze jak sie wchodzi do jednego pokou to slychac skrzypienie zlaczenia jednej podlogi z druga i ja slysze to bardzo czesto jak nikogo nie ma w domu. albo slysze tez jak moja umarla babcia szura ciapami po plytkch [zawsze ak chodzla]

Gość mąka ziemniaczana
sswettly nie pisz już nic ...Twój opis podziałal na moją wyobraźnie ,ja się boję !!!

Gość oj...nieładnie
Mam to samo.twój pies nie robi nic na złośc,to Twoja podświadomość.Kiedyś jak musiałam zostać sama w domuWydawało mi się ,że mój kundelek wyczuwa wroga.kochana zacznij czytać jakąś ciekawą książkę.nawet nie wiesz kiedy zaśniesz Pozdrawiam serdecznie.

Angels ja mam to samo - niestety panicznie boję się zostać sama w domu , słyszę szmery , boje się ciemności szok !! normalnie to działa mi tak na psychikę że można zwariować! Ostatnio miałam najlepszą lekcję bo zostałam na 2 tygodnie sama w domu i trochę mi przeszło ... musiało przejść

Ja zaczynam panikować o 5 rano, jak mój mężulek się zaczyna wybierać do pracy :O Wtedy wszystko słyszę wszystko i wszystko po mnie łazi i włazi mi na łóżko... :(

Możecie się śiać, ale ja lubię horrory. Jedank po obejrzeniu Emily Rose czy jakoś tak i Sierocinca, ten ostatni w biały dzień, z siostrą i domem full ludzi. Następny horror czy też thiller, obeicałam sobie obejrzeć dopiero, jak wyjdę za mąż, żeby nie spać samotnie i miec o kogo sie przytulić. I z tydzien temu dopiero odważyłam się obejrzec REC, ale nie był zbyt straszny.