Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona bez zęba na przodzie

Oto dowód na to, że szczupłe dziewczyny są mądrzejsze od ich tłustych koleżanek

Polecane posty

Szczuplutkie zgrabniutkie dziewczyny wiedzą co należy robić by nie przytyć i nie zrobić z siebie prosiaka. One ćwiczą, nie jedzą tłusto, robią wszystko by zachować sylwetkę. A ktoś kto doprowadza się do stanu nadwagi czy otyłości normalnym raczej nie jest. Chyba, że dziewczę jest chore, ale powiedzmy sobie szczerze, ile z prosiaków zatruwających widoki swoją aparycją jest chorych ? Dlatego to szczupłe dziewczyny są mądrzejsze bo potrafią utrzymać wagę i przyzwoity wygląd. Dziękuję za uwagę :-) P.S. Jestem szczupła - 165 cm 49 kg :-D

Gość mmargarynkaa
Chyba chciałaś napisać : jestem wieszakiem, ja przy mniejszym ciut wzroście ważę 5 kilo więcej i jestem szczupła.

Gość jusax
proponuje nie komentowac tego, ewidentna prowokacja. ;)

Ojj moja droga, wieszakiem nie jestem bo przy swojej budowie ciała mam ładne stojące piersi z miseczką D :-D o której większość dziewczyn może tylko pomarzyć z tucznikami włącznie :-p Więc nie obrażaj dobra ? :-o A co do mojego nicka - to tylko nick i nie kojarz go ze mną

Gość BRAWO AUTORKO
ktoś tu ma problem le też nie nalezy generalizować na prosiaki i wieszaki są jeszcze te zgrabne są te małe procenty kiedy ktoś jest chory ale waga to nie wszytko jeszcze sie liczy co jest w głowie

He he ... Niech autorka się cieszy, że istnieją dziewczyny z nadwagą bo nie mogła by się do nich porównywać :P I nie czułaby się już taka piękna.

poza tym autorka ma niska swiadomosc chirurgii stomatologicznej Poza tym medycyna estetyczna. Ortodoncja. Wszystko jest dzis do zrobienia. A autorka chyba jeszcze matury nie napisala :) lub ja oblala :):)

Gość fcndjksa
ach te silikony...coz wage mozna zrzucic inteligencji nie da sie kupic:o

Gość to jest jakas masakra
zgadzam się w 100% przecież to nie są kobiety... a jak ktos bedzie pisał że są to niech mi wytłumaczy co jest w nich z kobiety/ obiecego? to zwykłe tuczniki i tyleee

no ja mam taka wage przy wzroście 155...więc napewno jestes chuda a nie szczupła...ale w zyciu mi nie przyszlo do głowy ze z tego powodu jestem madrzejsza...a w ciąży ważyłam 74 i byłam bardzo gruba i tez głupia sie nie czułam...

Gość bojabojaboja
no to wieszak z wielkimi balonami, też nie ma sie czym chwalić, takie cycki są bardzo ciężkie, także zostaje Ci niewiele kilo na taki wzrost, więc wieszakiem na bank jesteś.

Gość bojabojaboja
Znam dziewczyny z nadwagą mądre i szcześliwe, więc Twoje teoria jest nierzeczywista.

po za ty ja nie musze aż tak uwazac na to co jem, - nie wszystkie kobiety musza kalorie liczyć.... nie zapominaj tez że wiele mężczyzn lubi obfite kobiety

Silikony ? :-o Bym musiała być nienormalna by wstawiać sobie sztuczne cycki :-o To moje, naturalne ;-) I wcale nie wyglądam jak wieszak ;-) Przynajmniej nie poce się na schodach, nie mam wiecznie rumieńców, i nie sapię jak lokomotywa idąc po ulicy:-p Chodzę po górach, jeźdżę rowerem i w łóżku z moim misiaczkiem jestem aktywna. Nie mam kompleksów. Czy to coś złego ? Ale o siebie należy dbać a nie wpierdalać co się da i wyzywać dbające o siebie dziewczyny od anorektyczek :-o

Gość BRAWO AUTORKO
no cóż szkoda odpisywać ;) jak sie nie ma czym zaimponować .......

" One ćwiczą, nie jedzą tłusto, robią wszystko by zachować sylwetkę. " ja nic nie robię i jestem szczupła, tłustego jedzenia i tak nie lubię, bo mnie obrzydza. a moje niektóre pulchne koleżanki mniej jedzą niż ja i nadal są pulchne. więc ?

Ja tez znam dziewczyny z nadwaga madre, szczesliwe. Ambitne. Zaangazowane. sympatyczniejsze. Powiem wiecej - sa bardziej sympatyczne niz te wychudzone (czasami mozna miec figurke totalnie szczupla - ale np. szerokie biodra i brak biustu) Tak to te grubsze maja przynajmniej czym oddychac :) Jednak trzeba doceniac nawosci na rynku jakimi sa: ortodoncja, chirurgia estetyczna / stomatologiczna/ + medycyna estetyczna. A nie sie szczypac, ze bedzie bolec. Ze sie nie uda.

Gość flortgrhdgah
a ja jestem gruba i chodze po górach ,jeżdze na rolkach seksuje sie kilka razy dziennie z facetem i nie uważam tego za sukces.. a ty jesteś chuda i sie chwalisz ze wchodzisz na góry? i to mam nam zaimponowac? marnie sie starasz...

Dziewczyno tłuste to może być mięso a kobieta jeśli już to gruba :D Niezła prowokacja :D Uwielbiam takie topiki :D

Gość a cooooooooo
kolejna debilka która za dużo przebywała na mrozie :P. mózg ci usnął od tej diety :D

hehe no ja akurat uważam ze każda laska która zakłada tak durny topik jest głupia !:P

Gość krolowa Narnii
gdybys byla taka ach och nie musialabys sie dowartosciowywac zakladajac durny topik. Poza tym znam laske o podobnych do ciebie wymiarach i jest totalnym wieszakiem. Nogi jak patyki, wystajace zebra, slowem skora i kosci. I to ma byc niby atrakcyjne?? a fe

No pewnie, bo atrakcyjniejszy jest wieprz 165 cm 70 kg i celulit na całym ciele i nawet na piętach :-o Jesteście żałośni i zazdrościcie zadbanym dziewczynom :-p A co do prowokacji - sama jesteś prowokacją :-o Jak ktoś pisze nie po myśli jakiegoś niedorozwoja to od razu prowokacja ? :-o

mysle ze autorka po prostu poza figura nie ma czym zaimponowac, wiec probuje sie dowartosciowac ponizajac innych. ja nam 165 i waze 48kilo. nie mysle jednak ze te ktore maja nadwage nie sa kobiece. ja osobiscie z natury jestem filigranowa i ani nie cwicze ani zadnej dietki nie mam. mysle nawet e niektore ciuszki ktore przymierzam w sklepie lepiej pasuja do dziewczyn grubszych. nie uwazam tez ze rozmiar 40 to dla grubasow. w ogole moglabym troche przytyc, ale niebardzo mi to idzie:)

Gość krolowa Narnii
bo jak sie nie ma nic w glowie to trzeba sie czyms ratowac. A taki, jak to nazywasz dziecko, wieprz jest 100 razy sympatyczniejszy niz ty.