Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuska czerwcowa

Imiona dla Dziewczynki CZAS WAŻNEJ DECYZJI

Polecane posty

Gość wallenrodda
I gówno ci do tego, jakie imiona mnie sie podobają - ty sobie możesz pisac, ze ci sie podobają Nicola i Dżessika - pewnie zresztą trafiłam - albo Bronislawa i Kunegunda - i to twoja sprawa. A co sie mnie podoba, to moja sprawa.

Gość kazdy moze miec własne zdanie
mnie sie podoba Maja, tylko nie wiem czy Maja to zdrobnienie od Majki czy odwrotnie???. ładne jest tez Klaudia

Gość ninic
mi sie bardzo podoba Roza, Maja tez jest super.Swego czasu podobalo mi sie imię Ersii ( ale to byla greczynka).

Gość frankaaaa
Matylda..kojarzy mi się z pięknem i dumą :) ale wybór i tak jest twój

A propo jednej z osób wypowiadających się Nora Kira Tula" cytuje" poj**ało cię? może D**a? też dwusylabowe. albo Kiła. " nie odpowiadaj na forum które ciebie nie interesuje ,lub nie odpowiada poszukaj sobie innego na którym bedziesz mógł/mogła się wulgarnie wypowiedzieć ,albo stwórz sobie własne. Wiecie jako starsz pani .lub babcia może i nie pasuje jako Babcia Maja lub ,pani Maja,ale samo to że mała Majeczka to tak słodko brzmi :) Jeśli chodzi o Różę to świetnie brzmi na starość Babcia Róża:) poprostu cudowna babcia:) albo pani Róża,ale jako mała dziewczynka hmmm sama nie wiem:) Nataszkę już mam 4 latkę :) w tym imieniu też się zakochałam, no i mała jest słodka wszystkich owija w koło palca ,:) a zwłaszcza gdy krzyczy kocham cie mocno najlepiej na świecie :) czesto to powtarza babci ,dziadkowi no i oczywiście rodzicom:) A Matylda hmmm zwariować idzie tyle tych imion a wybrać można tylko jedno:(

Matylda Matylda Matylda Matylda Matylda!! super imie... dobrze ze nie podalas wiktoria bo chyba bym hafta puscila na monitor :p

Gość 3zuzia
najładniejsze Agnieszka :) wiadimo :)

sorki mamusia czerwowa poczytalam i widze ze maja ci sie podoba ale... to imie jest takie popularne (z grzecznosci nie napisalam oklepane)...Gdzie sie nie obejrzysz to albo maja albo wiktoria mala... zero inwencji...

Moja córcia ma na imie Leila ❤️👄 jedna jedyna w swoim rodzaju :D

ja mam już Igę a teraz sie gryze..... Kalina mi sie podoba ale nie chce skzywdzic dziecka w zaden sposób :P

Gość srututututu
Klara ;)

Gość Pani Wilson
Natasza, sliczne!

Gość przyszła młoda mama...
Ja za kilka dni rodze i nazwe swoja córeczke Maja , bardzo mi sie to imie podoba. A najgorsze z tych wymienionych to wg mnie Sara... jak dla psa

Gość srednia sobie mama
moja ma bianca, pieknie jak na moj gust. poza tym ladne - sandra, klaudia

Gość 123453456456677
Dla mnie najlepsze chyba właśnie "Sara" ... naprawdę piękne imię. Kalina - trochę mniej podoba mi się niż Sara, ale również ładne. I uważam, że wcale nie skrzywdzisz dziecka (nie jest aż tak szokujące :))

Gość Kuliżanka Szklanka
Żadne z wymienionych przez Ciebie imion- albo oklepane, albo tandetne, albo dziwne (Matylda- jednej dziewczynce to imię pasowało- ale to było w filmie). Oczywiście to moje zdanie i tak zrobisz jak zechcesz. Mi z kolei ostatnio bardzo podoba się Ewa (Ewci, Ewunia, Ewuś). Podoba mi się też Kalina, Hania, Izabela, Laura, Natalia (aczkolwiek wszystko zależy z kim kojarze imię- to ostatnie akurat średnio dobrze;). Ktoś wspomniał o Leili- podoba mi się, aczkolwiek nowatorskie.

Gość a co powiecie..
na imię Blanka ? :)

Gość daj imie dd
Tekla:O

Gość wasp1234
Nikola ładne, ale najładniejsze to i tak Asia :D

Gość agatka2222222
dla dziewczynki to : maja, lilianka, ale najbardziej lena a dka chłopca Igor tak ma na imie mój synek:)

Gość RÓŻA najładniej
nie oklepane jak inne :)

Gość RÓŻA najładniej
*nieoklepane

Gość Blanka ładne imię

Gość a ja mam milion pomysłow
i nie wiem na które się zdecydować. Ostatnio chodzi mi po głowie Karolina ewentualnie Zosia.

Gość Burza mózgów;)
Mam 4letniego Dawida. Jestem w ciazy, płci nie znam, ale bedzie albo Hubert albo Ania;) Pozdrawiam:)

Gość mieszkam za granica
tez mam Dawidka i corki dwie Magdalene i Monike :)

Gość ntyrbvcrsc
Ania śliczne imię - takie ciepłe, miękkie. I właśnie teraz mało spotykane. Najbrzydsze są imiona te najbardziej popularne typu: Julia, Wiktoria, Zuzanna, Lena, Maja, Marcel, Kuba, Mateusz, itp. Osobiście nie przepadam też za imionami, które noszą nasze babcie, dziadkowie: Jaś, Staś, Antoś, Hanka, Zofia, itp. A jak tak obejrzeć kalendarz to nie ma z czego wybierać, bo albo są zbyt wymyślne, albo brzydkie. Imiona Lejla, Sara, Diana, Dzesika również nie przekonują mnie. Podobają mi się imiona odrobinę rzadziej spotykane, lecz proste: Iga, Kaja, Emil, Konrad. To tyle jeśli chodzi o mój wpis. Pozdrawiam.