Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurrr

niedobry synek

Polecane posty

Gość dajcie spokoj z tym noszeniem
dzieciak wazy 9 kilo.Nauczycie nosic albo juz nauczyliscie i co bedzie dalej? Wyeliminowac choroby i głód.Przyczyn jest duzo.Moze ida zeby,moze to skok rozwojowy.Ja obserwowalam u mojego dziecka takie wlasnie dni marudzenia i dni wesole. Zachowac trzeba tez rytm dnia.W nocy juz nie karmic.Nie nosic absolutnie.

Jestem tego samego zdania. Ale uważaj bo zaraz powiedzą, że następna od tresury... tutaj mało kto rozumie, ze przytulanie nie musi oznaczać noszenia o kołysaniu nie wspomnę.

Gość a moze akurat mu noszenie
pomoze?? nie krytykuj innyc h tylko daj swoje porady a nuz cos pomoze acha i to nieprawda ze noszone dziecko bedize chcialo byc ciagle noszone, wrecz przeciwnie...

wszystko zależy od dziecka. Córkę trochę potrzymałam na rękach/kolanach i jej wystarczało. Mały natomiast chciał jeszcze i jeszcze i wyciągał tylko rączki by go brać. Można się nieźle wkopać w ten sposób nie rozpoznając granicy. A nie daj boziu usypiać na rękach - przerabiałam to po teściowej, przyzwyczaił się w 2 dni, oduczałam tydzień, wrzask był nie z tej ziemi, najpierw u teściowej, bo się obudził w łóżeczku (zamiast na rękach), potem u mnie przy usypianiu. Pomyślcie też o swoim zdrowiu. Nosić 10-15 kg to niełatwe zadanie, a kręgosłup tylko jeden.

Gość dziurrr
wiecie raczej nie mam mozliwosci byc z jedna i 2 babcia bo 2 pracuja ae jak kiedys zostal na dluzej u jednej jak miala wolne to byl taki kochany a potem tez pokazal rozki moze faktycznie on jest taki bo chcialby np wiecej niz moze moze nie potrzebnie sie tylko martwie:(

Mi się wydaje, że tak :D Przejdzie mu zobaczysz. Teraz jak się zastanawiam, to mój Bartek też był spokojny u babci właśnie, ale tak max 2 godzinki, dlatego często tam chodziliśmy :D swoją drogą zauważyłyście, że więcej "niepokornych" jest wśród chłopców?

Gość dziurrr
moze ja sie po prostu nie potrzebnie martwie a moj Emilek to wyczuwa i tez sie wtedy denerwuje kto to wie