Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskryminowany

dlaczego kobyiety dyskryminują szczupłych facerów

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
Nie lubię napakowanych facetów; nie lubię chudych, nie lubię niskich. tak naprawdę facet zrobi na mnie wrażenie gdy jest ogółem duży i troszkę grubszy:)

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
Bo w sumie tylko ten grubszy mnie chciał:( Sama mam 80kg:o

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
Wyżej-niestety pomyliłeś się. Masz problem widzę; załóż osobny temat; ktoś zawsze pomoże.

Gość nie jestem ladna
A Ty jestes tlusty i porosniety, ze tak sie zbulwersowales??

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa
Nie zawsze nie można generalizować; ja nie twierdzę, że kobiety chcą tylko takich; to jest tylko moje zdanie. Proszę tylko nie od razu porośniętych sierścią?!!

Gość mężateczka sss
ależ szczupli panowie, bez kompleksów proszę, wasza szczupłość gwarantuje wam jeden niepowtarzalny atut, doceniany niezmiernie przez bardziej doświadczone i erotyczne kobiety Ten atut, to wąskie biodra wasze, mniam mniam........w seksie atut nieziemski ...tak cudownie wpasowujecie się i nie uwieracie w najintymniejszych figlach ...wąskie biodra faceta ...to jest TO...oczywiście ramiona niech będą bardziej mocarne ale szczupłe...takie męskie ... AHHHH ...marzenie Ach...i zwykle nie macie brzuchola ...więc nie dusicie kobietki podczas seksu Wy , szczupli panowie ,,,jesteście najbardziej seksownymi ciasteczkami....i śmiałości trochę proszę...doda wam siły przebicia

Ja tam nie dyskryminuję,szczupły jest akurat,nie przepadam za chudymi- takimi skóra i kości(aczkolwiek jeden z moich eks był chudy,przy wzroście 180cm ważył chyba niewiele ponad 60kg i jakoś mi to wtedy nie przeszkadzało),za to zdecydowanie nie lubię panów typu karki.Owszem,fajnie jak facet jest wysportowany i ma troszkę mięśni,ale takie chodzące napakowane coś nie jest w moim guście :)

Gość dsaojaps
ja mam 195 cm, 85 kilo i laski lecą.

Gość dyskryminowany
dsaojaps jestes chudzielec tak ci tu napiszą :O

Gość a ja mam 91 kg i jestem szerok
i w barach od Czitałej do Syrakjuz. ;P I kto mi podskoczy?!

ja kocham misie, czuje się przy nich fantastycznie;) poza tym zmarźluch ze mnie i ktoś musi ogrzać:P facet musi być wysoki i postawny żeby mógł nosić na rękach itp itd... nigdy nie miałam faceta poniżej 180cm i 78kg i typu nie zmienie... ot moje zdanie:)

Gość BEARS
Ja teżjestem facetem typu bears, mocno owłosiony, misiowaty, mam 198 cm wzrostu i waże 109 kg. Uważają mnie chyba za przystojniaka ;)

Ja tam nie dyskryminuję - a wręcz poszukuję! Cobym mogła założyć obcasy wysokie i cobyśmy sobie wyglądali jak dwie żyrafki ;)