Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola244

Imię dla dziecka

Polecane posty

Gość Lola244

W niedawnym czasie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.Oczywiscie bardzo ucieszyla wiadomosc mnie i mojeg meza tylko jest jeden problem z imieniem dla dziecka bo nie mozemy sie pogodzic.Ja chce,jesli bedzie chłopiec Olivier a moj maz Daniel a jesli bedzie dziewczynka ja chce Laura,Lenka lub Karinka a moj maz Sandra,Wiolka lub Natalia(jak jego wieloletnia narzeczona;().A wy jak uwazacie jakie sposrod tych imion dalibyscie dziecku?Proszę o radę:)

Gość wasze dziecko wasz
powinien być wybór

Gość Lola244
a moze jakies inne propozycje?>

Tylko nie Maja czy Julka, Oliwka, Ola :) :) Ładnie jest Tosia Antosia (Antonina), Lidka (Lidia), Ania ;) Chłopiec - za dużo Kacprów, Kubusiów, Oliwierów - najładniejsze - Adaś, Jaś, Staś, Piotruś (ponad czasowe)

Gość jogurcik panna cotta
Z tych co napisałaś wybrałabym w ostateczności Daniela (Olivier za bardzo mi się kojarzy z tym lalusiem z TV). Dla dziewczynki Lenka naj, ale Laura eż ładnie. Natalia nieee. Pozostałe tragedia. A może Natan albo Klaudiusz ? A dla małej Liliana albo Eleonora ? :) to te najdziwaczniejsze wg mnie hehe

Gość Lola244
Daniel jest takie pospolite i popularne Olivierek za to ładnie dodam jeszcze ze zyjemy za granica

Gość moim zdaniem to ojciec powinie
nadac imie synowi. O corce mozecie dyskutowac...

a pomyśl jak ten twój olivierek będzie już mial 40 lat jak to będzie brzmiało w ustach.

a ojciec to ma tyle do gadania co i matka dziecka. Morda w kubeł zęby w beton. Fifty fifty tra lala.

Gość Lola244
On podal propozycje swoja bo mowi ze to ja zdecyduje o imieniu ale mam jego zdanie na uwadze przy wyborze

Gość imię dla
dziewczynki Gertruda, a dla chłopca Temistokles.

no i super :)

Gość tu gdzie mieszkam
Laura i Daniel Ustalcie że dla chłopca wybiera on- czyli ten Daniel, a dla dziewczynki Ty- czyli Laura no i po kłopocie. Ogólnie powiedz mu ze nie życzysz sobie nazywania córki na pamiątkę jego ex. Mój też miał takie propozycje ale mu powiedzialam że w takim razie ja nazwę synka imieniem mojego ex i chyba dało mu to do myślenia.

Gość Lola224
no wlasnie on o tym wie i nie widzi problemu ale imie Daniel mnie przeraza jest brzydkie i takie pospolite...

Pojdzcie na kompromis- niech ona wybierze imie, jak bedzie chlopak, a ty jak dziewczynka.