Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbrella24

Dlaczego mojemu chłopakowi ostatnio nie staje?

Polecane posty

Gość umbrella24

mamy po 24lata,spędzamy ze sobą zwykle weekendy więc troche niereugularnie uprawiamy sex na pcozatku zawsze jest krótko ale i tak on ciągle był napalony.Przez ostatnie 2tygodnie kochalismy się ale tylko 2 razy bo mu nie stawał więc chciał ciągle mi robic minetki.Mówi że to przez stres bo ma cięzko w pracy,nie wyrabia na studiach i boi się że go wyleją z pracy,ciągle powtarza ze nie chce mnie zawieść,zwłaszcza że planujemy razem zamieszkać od lipca a póki co będziemy do siebie dojeżdżać dalej niż dotychczas i rzadziej.ja się zaczęłam zastanawiać czy może mnie juz nie kocha albo mu nie staje bo mu sie nie podobam i kończy sie na ocieraniu ale czy wtedy chciałby robic mi minetki? :( nie rozumiem a nie chcę go dręczyć ciągle pytaniami

Gość to samo miałam
Zdradza Cię :)

Gość świnjak
pewnie jest tak jak mówi, chociaz kto wie

Gość jacek z bytomia
zdradza cie , ja też zdradzam żone więc wiem .

Gość bóbr msciciel
zdrada wchodzi w grę

Gość jacek z bytomia
język zawsze może :D a że Twój facet nie jest pewny jeszcze którą z was wybrac to obydwie was zadawala jak potrafi .

Gość umbrella24
chodzi o to że on nie ma czasu na zdradę bo od poniedziałku od 8ej do czwartku6 jest w pracy, wieczorem robi projakty na studia a od czwartku wieczorem do niedzieli jest ze mną i tak co tydzień, tylko ostatnio wszystko mu się na głowe zwaliło i w tej pracy ma cięzko... więc za bardzo nie miałby kiedy mnie zdradzac,chyba że mu sie juz nie podobam albo mnie nie kocha... ostatnio przepraszał że jest taki dziwny bo praca go przytłacza i dziękował mi za to że jestem ,aż się zdziwiłam ,szkoda mi go ale nie wiem jak mogę mu pomóc nie męcząc dodatkowo,może rzadziej będę do niego pisała i zajmę sie bardziej sobą żeby miał czas odetchnąć? sama nie wiem

Gość bóbr msciciel
więc mówi że wieczorami pisze projekty.... a jesteś przy tym jak to robi? ;)

Gość jacek z bytomia
może w pracy jest jakas fajna laska ? Ja Ci tam życze jak najlepiej ,żeby Cie nie zdradzał ale bądź czujna .

Gość umbrella24
nie ma mnie przy tym,siedzi w akademiku ze współlokatorem i jest na gg,zresztą jakby kogos miał to chyba musiałby nie spac bo teraz do tamtego tygodnia miał zajęcia do 21ej a w pracy sa dwie kolezanki ale wątpie ze jakies do romansowania,opowiadał mi o nich ale chodzi o to że ma problemy w pracy i boi sie że go wywala bo po prostu nie wyrabia z projektami wiec pewnie się stara jak może żeby sie utrzymać...

Gość umbrella24
to nie chodzi o to że mu nie staje i już tylko ma ochotę i zaczynamy sie kochac po czym jego penis jest miękki i juz nic z tego :o więc po kilku takich razach się zniechęcił i namawiał mnie na te minetki nie wiem czy powinnam go wspierac czy mówic ze bedzie ok i czekać czy rozmawiać ciągle o tym....

Gość umbrella24

Gość bóbr msciciel
w takim razie, osobiście uważam że rozmowa :) ALE bez wypominania, po prostu go przytul

Gość umbrella24
poza tym mówił że jest zestresowany bo tez boi się że do czasu wspólnego zamieszkania będziemy sie dużo rzadziej widywać niż zwykle nie wiem czy rozmawiając z nim czy pisząc do niego wspominac o tej pracy i nauce czy omijac temat i pisac bzdury

Gość bóbr msciciel
dostosuj się do tego co on mówi, ale to tylko moja opinia ;)

Gość ewicakur
zatrudnij detektywa .Ba bank cie zdradza ! kto wie czy nie ze mną :D

Gość no nie jest to fajneee
Nie wiem co bym zrobiła gdyby mojemu facetowi nie stawał. To niby nie dramat ale wali po umyśle. Najgorsze byłyby myśli że go nie pociągam. No i na pewno straciłby w moich oczach jako facet. Ale twój może rzeczywiście jest zestresowany. Takie czasy teraz.

hehehe :D cienki bolek :D kup sobie wibrator :D on Ciebie nie zawiedzie :D

Gość umbrella24
bóbr mściciel->> dzięki! tak zrobię :) bo innego wyjścia nie widzę póki co...przeczekać

Gość ciocia tesia
Czy jest jakas przeszkoda abyście już zamieszkali razem ?

Gość umbrella24
tak, ja muszę wrócic do domu pisac mgr a on zostać w akademiku bo pracę ma 15min od uczelni plus kończenie jego studiów i nie mamy kasy więc mielismy tak na odległośc pobyc żeby nazbierać kasę na poczatek pokonczyć studia i wtedy zamieszkac razem w innym mieście

Gość maj stori
moze byc tak jak on mowi, stres moze bardzo przyhamowac libido moze jest tak spiety przez te wszystkie obowiazki ze nie potrafi odrzucic mysli o nich i sie wyluzowac

Gość może on jest
impotentem

Gość mało śmigany
A może pomóż mu trochę jak nie "staje" na wysokości zadania? może facet tak bardzo się koncentruje na Tobie - chce sprawić Ci przyjemność i tak jakoś mu nie wychodzi przez to :) i jeszcze stres do tego.ale nie wierze ze 24-letni ogier nie stanie :) Pomóż mu chociażby tylko ręką i musi być efekt.Dziewczyny czasem zapominają że hydraulika faceta jest "wymagająca" :) nie wiem jak tam u Was z tym jest ale pomyśl o tym. Dużo możesz zrobić. Może on nie ma odwagi o tym powiedzieć bo boi się Twojej reakcji. Kombinuj dziewczyno :) pozdrawiam

Gość mnjikkkk
hydraulika ,hydraulika ale tez nie zawsze zadziała ,moja mi schodziła nawet do parteru i tez nic zero reakcji wiec nie wiem jak to ma działac ale u mnie była lipa i mnie zostawiła

Gość Łaratiri
i co i co?

Gość gość
O jezu co z tą młodzieżą się porabia stres stres i jeszcze raz stres ......ja mając około 40tki mam żone ,kochanke i jeszcze na ręcznym jade

Gość gość
do stresu dorzuc smieciowe zarcie wypelnione po brzegi lecytyna sojowa, fitoestrogenami oraz brak aktywnosci fizycznej i masz przepis na 25 letniego impotenta o stezeniu wolnego testosteronu na poziomie 70 letniego dziadka

Gość gość
Impotencja to jest choroba społeczna która dotyka coraz młodszych . Nie znane są jej przyczyna ale na pewno brak kontaktu z naturą, śmieciowe żarcie stres.

Gość gość
Przestałaś być atrakcyjna dla niego.