Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrisMajster

Co sądzi normalna kobieta o facecie który jest pisarzem

Polecane posty

"Jeśli jest w miare twardo stąpający po ziemi. Powiedzmy że jeszcze nie pisze, dopiero ma zamiar. Więc nie wie, czy będzie dobrym pisarzem. Ma normalną prace, normalne życie. Chce ''stworzyć'' coś dobrego, ale jednocześnie też na tym coś zarobić, bo mu się nie przelewa. Jest młodą osobą" Musi się jeszcze wiele nauczyć, na przykład tego, żeby nie zaczynać zdania od "więc" i żeby stawiać przecinek przed "że" :) Jeśli ma talent to może pisać z założeniem, że robi to dla pieniędzy. Niektórzy tak potrafili:) Aczkolwiek moim skromnym zdaniem chyba lepiej, żeby pisał bo lubi:)

Gość hr Rozporek-Walicipski
normalna kobieta myśli, że facetowi jeszcze po łbie chodzą wojskowe przeżycia, i że był pisarzem na kompanii i dostał poyebu mózgu od tych przeżyć ogólnowojskowych i du.pa

Gość Pallletta84
Myśle że to fajnie. Sama jestem malarką, więc pisarz to dobra partia. Oczywiście musiałby być odpowiednio przystojny i mieć odpowiedni chharakter:)

Nie czytałam tego topicu w całości, ale.... byłam przez cztery lata z mężczyzną piszącym. I powiem szczerze, że odczułam ogromną ulgę gdy się rozstaliśmy. Uważam, ze dla niego nie liczyli się ludzie i relacje z nimi tylko jego twórczośc. Do tego dochodziła frustracja że nie może nic wydać. Mówil mi nawet, ze milosc nie istnieje, a zostala tylko wymyslona przez pisarzy itp. O dziwo wydał cos dopiero jak się rozstalismy wiec mysle ze pod tym wzgledem zrobiłam dla niego coś dobrego- odeszłam ;-)

Gość zalezy jak zarabia

Ja wysłuchiwałam ciągle, że on cierpi na tym świecie że jest nieodceniony, że nieszczęśliwy, że ludzie nie rozumieją jego twórczości i tak dalej. Próbowałam go aktywizować, wysyłałam jego teskty, pisałam do wydawnictw. Był z niego wampir energetyczny.

Gość bo kobietom chodzi tylko o
pensje faceta. jakby zarabial 10 tysiecy miesiecznie na kradziezach w markecie to dla kobiety bylby niezlym gosciem

Gość wszystkie babska to
materialistki lepiej zeby się nie przyznawał na początku bo suka poleci na kase jesli oczywiście zarobi na tym