Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaaaaaaa

pomocyyy czy powinnam sobi e go darowac???

Polecane posty

Gość brunetkaaaaaaaa
misia ja poloze sie do lozka:) moze jutrzejszy dzien cos wyjasni;) dziekuje za rady:):) jak co to jutro tutaj wejde;):) buziaki dobrej nocy

Gość ŚłodkaMisia
no zrób jak uważasz, jeśli czujesz że facet nie wie czego chce to go lepiej odpuść żebyś później nie ccierpaiała ale nie skreślaj go od razu. a co Ci dokładnie napisał w smsie?? Dużo Ci tych smsów dzisiaj wysłął. Nie no odpisał po 30 min to nie jest źle może w tym czasie był zajęty, bez przesady. nie histeryzuj!

Gość lajolka26
no tak facet spłynoł o

Gość lajolka26
ja mam problem tez z facetem unika mnie od dwóch tygodni widze ze mu sie znudziłam

Gość ŚłodkaMisia
do lajolka26 No to olej faceta niech spada!!!!!!!!!!11

Gość Bilet hg
ja bym niechciał takiej co po forach sie radzi innych :D

Gość WDK
ja bedziesz w łózku kiedys z gosciem to tez sie na forum bedziesz radzic jak go zaspokoic?

Gość brunetkaaaaaaaa
misia - wiec tak poszlam spac i po polnocy dostalam smsa od niego: sorki ale ostatnio mam straszne urwanie glowy i ze dostal awans w tej pracy i buziaki przesylal, nad raem jak sie obudzilam to mu odpisalam.. zaczekam n a rowoj wydarzen;)

Gość laureat
Hej wpadlem tu przypadkiem,bede sie streszczał, moje zdanie: Facet się tobą bawi, pewnie ma wiele takich luźnych znajomości. Zastanów sie czy to ty powinnaś dostarczać paliwa na początku znajomości? hmm? Racja, pewnie że nie ty :) Według mnie kolega ma problem, może w przeszłości był odrzucany,nie traktowany poważnie przez rówieśniczki, a teraz ma pozycję,własne mieszkanie, podbudował tym swoje ego i ruszył na łowy szukając młodszych,"słabszych" kobiet. Z jednym ma widać cały czas problem, nie potrafi przejąć inicjatywy w łóżku. Może wciąż jest prawiczkiem, tak to jest całkiem możliwe wbrew pozorom :] i chce żebyś to ty była stroną aktywną w łóżku, najlepiej oralnie, bo może nie wie gdzie i jak włożyć np? Szczera rozmowa przede wszystkim,w związku ktoś musi mieć jaja i w takich sytuacjach przejść do konkretów, jeśli on ich nie ma to musisz je mieć Ty! Powodzenia :)

Gość lucjan B
laureat Ale pierdolisz !!!!!!!

Ja uważam, że jeśli facet pracuje, to niestety nie ma zbyt wiele czasu, musi też myśleć o pracy i nie ma czasu na pisanie sms, zresztą w pracy chyba też nie może. A po drugie na pewno też się zastanawia czy mogłoby być coś poważnego z tego związku. Może powinnaś jakoś na początku przynajmniej wzbudzić jego zaufanie.

Gość lajolka26
dobra ale jak to mój mąz to co sobie mam myslec o nim próbuje nowosci cały czas zeby sie nam nie nudziło a on jak jakis palant tego nie zauwaza

Gość brunetkaaaaaaaa
laureat--> zgodze sie z toba w jednym , z dostarczaniem paliwa na poczatku znajomosci, masz racje to mezczyzna powiniem wykazywac inicjatywe, ja niemoge sie bez przerwy narzucac i pisac co u ciebie?? nie chce zeby ktos na sile mi odpisywal, jezeli chce ze mna pogadac to niech sam napisze. ja rozumiem ze teraz zmienil stanowisko w pracy i moze jest podekscytowany tym wszystkim ale gdyby bardzo mu zalezalo to nie wierze ze nie znalazl by minutki na to by napisac smska, przeciez nie pracuje 24 h na dobe, napewno wraca do domu, ja rozumiem ze jak ludzie pracuja to nie maja czasu. ja wiem jedno , darowalam sobie troszke i wrzucilam na luz, bedzie chcial podtrzymac znajomosc to dobnrze jak nie to nieee - ja nie bede sie przed nim plaszczyla. jezeli chodzi o mieszkanie- to z tego co wiem wynajmuje mieskzanie jeszcze z 2 osobami, bo nie satc go na to aby wynajmowac samemu i widac ze szanuje pieniadz zeby nei wydawac na glupoty. jezeli chodzi o inicjatywe w lozku-- no to nie moglo dojsc do sexu bo ja mu powiedzialam wprost ze nie znam go dobrze i nie jestem na to gotowa aby uprawiac z nim sex na 1 randce. jedyne co miedzy nami doszlo to przytulania, pocalunki i powiem szczerze bylo mi bardzo dobrze. narazie uwazam ze sie powinnam wsztrymac , zacezkac na jego ruch, jak sie odezwie i bedzie chcial pogadac to moge napomknac na ten temat i z nim podyskutowac a teraz to nie ma sensu niestety. Brown--> masz racje ze czlowiek pracujac moze byc pochloniety robota, ja moze tego nie rozumiem bo nie pracuje niestety. a jak moge wzbudzic jego zaufanie???

Gość brunetkaaaaaaaa
lajolka26- uwazam ze w tymm wypadku szczera rozmowa to podstawa, powinnas porozmawiac na spokojnie z mezem.

Jeśli facet się nie odzywa, to powinnaś poczekać, jak zatęskni to odezwie się. A jest na gg, rozmawiacie? Może dużo pracuje i jest pochłonięty pracą. Niestety, jeśli ktoś pracuje to tak jest, że nie ma czasu na głupoty :) Może poczekaj do weekendu jak będzie miał wolne, napewno się odezwie :) Tylko czy Tobie będzie odpowiadało mieć takiego zapracowanego faceta?

Gość brunetkaaaaaaaa
Brown powiem tak--> napisalam do niego we wtorek po 22, co wtedy mi odpisal i napisal jeszcze tego smsa po polnoc co topiero mu odpisalam nad ranem i od srody jest cisza. ja sie do niego na razie nie oddzywam bo uwazam ze jezeli bedzie mu zalezalo to sam zrobi pierwszy ruch. No wlasnie w tym tygodniu od poniedzialku nie ma go na gadu gadu--> jest niedostepny. zaczekam do weekendu tak jak radzisz, moz cos napisze na gg. ja mysle ze on jest podjaramy ta nowa praca, podekscytowany awansem, pewnie za jakis czas mu sie ta posada znudzi i bedzie na gg siedzial:P:P

Gość lajolka26
tak rozmawiałam z ni wczoraj i co powiedział mi ze czasem jest tak ze faceci maja dosc i niebardzo maja akurat ochote to sobie pomyslałam ok poczekam jewszcze pare dni a jak nie to zamorduje jest ktos na forum