Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer-night

Do wiosny będę piękna - i już na zawsze

Polecane posty

Gość summer-night
160cm = 58 kg :) Tyle samo, spokojnie stracimy te 8 kilo :)

Gość GwiazdkaNaNiebie
O matko, wybaczcie x) LittleLady to ja, GwiazdkaNaNiebie x) Kiedyś używałam tamtego nicku i pomyliłam się :D więc wszystko LittleLady to ja pisałam ;P To super, że mamy tyle samo do stracenia ;D Świetnie ;)) Jutro 4 dzień ! :D

Gość summer-night
MI waga stoi a tak bardzo zjadłabym sobie w tej chwili batonika ;p

Gość GwiazdkaNaNiebie
Myslisz, że ja nie ? :D Ale mam silną wolę ;P Tylko szkoda, że jakoś nie widzę, żebym schudła -_- W ogóle mam problem, bo żywię się z własnej kasy, bo mama powiedziała, że na żadne diety nie da mi pieniędzy. I praktycznie już mi się kończy wszystko ... nawet bananów nie mam w domu, jak potrzebne ! xD I muszę jeszcze kupić odtłuszczone mleko, tylko jak ?? ;D Nie no... chyba jednak już kilogram mniej, czwarty dzień kapuścianej . :):):) A w ogóle co tak cicho ??

Gość summer-night
Ja staram sie normalnie odżywiac, owsiadnka na sniadanie, pozniej jakies jabłuszko, obiadek, cos i kolacyjka i po 18 nic :) Ja tez nie widze jeszcze zebym cokolwiek schudła :( Najpierw schudne pewnie u góry, bo mam figure gruszki a pozniej na dole :( a najbardziej chodzi mi o nogi :(

Gość GwiazdkaNaNiebie
Ja staram się jeść jak najwięcej zupy. A tak to jem według diety, nic nie jest w stanie mnie skusić :D Mam figurę klepsydry, też bardzo chcę schudnąć z nóg, a także z o wiele za dużej pupy ;) . Jakoś to będzie ;D

Gość GwiazdkaNaNiebie
No i ciągle cicho .. ;)

Gość summer-night
Ja z pupczaka również chętnie, kurcze kurcze zjadłam dzis pare cukiereczków, a mianowicie 4 i to na noc, zaraz ide spac, bo padam z nóg, mam nadzieje, ze to tylko wpłynie na poprawe materii, a nie na tłuszcz ;p kurde zła jestem na siebie, ale cukier mi chyba spadł, nie wiem

Gość GwiazdkaNaNiebie
Ojj, trzymaj się! ;) Pamiętaj, silna wola ;P Żadnych cukiereczków :D Mi też ciężko , ale jutro już piąty dzień ! :D

Gość summer-night
Obiecuje, ze to jedyny moj taki wybryk, ale od dawna słodyczy nie jadłam i organizm sie domagał, ale zła jestem, ze no na wieczór eh :( juz nie zjem zadnego cukiereczka, obiecuje, obiecuje !

Gość GwiazdkaNaNiebie
No to wierzę Ci ;D A zgadnij co teraz robię ? Wcinam zupkę x) Ostatni talerz :D I znowu muszę sobie dorobić ;P Ciekawa jestem, czemu nikt poza nami już tu nie wchodzi ^^

Gość summer-night
Bo poza nami wszyscy inni tylko mowią, ze chca schudnąc, my przynajmniej trzymamy diete ? A jak tam dzionek mija ? U mnie jest straszna zawierucha, az strach wyjsc, sypie w oczy sniegiem, cieżko w ogole isc, bo tyle sniegu ..

Gość GwiazdkaNaNiebie
U mnie pełno śniegu, ale teraz nie pada ;) Jestem zła, bo w domu jest impreza, pieczone kurczaki, zapiekanki itd., a ja mogę zjeść tylko kawałek mięsa ugotowanego bez smaku :/ I do tego jeszcze nie wiem, gdzie jest deska do krojenia, a muszę zupę ugotować. I nie mam co jeść, jestem głodna, nie jadłam obiadu .... wrrrrr .

Cześć dziewczyny! Mogę do Was dołączyć??Kiedyś to forum bardzo mi pomogło w odchudzaniu a że teraz wracam do diety szukałam jakiegoś fajnego wątku i tak tu trafiłam:)

Gość GwiazdkaNaNiebie
No jasne ;) Im więcej, tym lepiej, prawda ? :D

Gość summer-night
No pewnie, witamy. Ja dziś dużo pochodziłam, nawet wczesnym wieczorkiem troszke pobiegałąm :) U was tez pełno sniegu dziewczyny ?

Gość GwiazdkaNaNiebie
No pełno, pełno ;) A mi się tak nie chce ruszać .. ojej .. czego ja oczekuję, dieta, ale zero ruchu ... ;P

Gość summer-night
A powiedz mi jak wygląda taka dieta kapuściana, dobra jest ? tzn szybko sie chudnie ? ja nic nie widze po sobie zebym schudła :/ jestem zła, zła, zła !

Gość GwiazdkaNaNiebie
Wszystko o tej diecie jest w internecie, to co jesz masz rozpisane na każdy dzień. I je się jak najwięcej tej zupy. Szczerze mówiąc nie widzę efektów -_- . Nie wiem w końcu, czy ona działa, czy nie....

Gość summer-night
Hmm to nie zaczynam diety kapuścianej. Aaaale jestem głodna ;p

Gość summer-night
Dzien dobry ;D ja swój dzionek zaczełam od długiego spaceru z psem :) Za mną niestety płatki kukurydziane, bo owsianka mi sie skonczyła, a teraz jem jabłuszko :) Jakie plany na niedziele ? Ja niedługo biorę się za naukę, wieczorem troche pocwicze hmm i moze jakis film :D

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widze ze juz nie macie innych problemow na glowie tylko wpatrywanie sie w siebie i "dbanie o linie". idzcie na spacer, ruszajcie sie a nie ze bedziecie sie glodzic...

Gość summer-night
A kto tu mowi o głodzeniu sie ? ;| Przeczytałaś/eś pół rozmowy i myśłisz, ze jestes dobrze obeznana/y. Jak widzisz każda znas cwiczy tyle na ile mu czas pozwala.

Gość summer-night
Denerwują mnie tacy ludzie jak Ty, bo wygłaszają swoje zdanie nie wiedząc czego sie tyczy ten wątek. Bo widzisz, gdybys choc trochę poszperała i poczytała zauwazyłabys, ze chcemy schudnąc zdrowo.

Gość LittleLady
Masz rację. A wiesz co ?? Jednak spróbuj tej diety ;) Szósty dzień , a ja ważę.... 3 kilo mniej !! Zaczynałam od 60 ;D A teraz już 57 ;P I nie mam problemów z utrzymaniem się na diecie, nie czuję się ani źle, ani nie jestem głodna ;). No i jeszcze zauważę, że prawie nie ćwiczyłam , więc dieta plus ćwiczania musi równać się świetnemu efektowi ;D Ja dzisiaj idę z kolegą na spacerek o 16 .. Mmm .. :) Niedawno się poznaliśmy i podobam mu się taka, jaka jestem ;) To dopiero będzie zdziwnienie, jak jeszcze schudnę;) Muszę zauważyć, że jest przystoojny .. :D I ma coś w głowie ;)

Gość Natusia_
Proszę zagłosujcie na moją walentynkę: www.ilovemilka.pl/vD8AD7

dziewczyny dołączam do Was:) mam do zrzucenia 6 kg. Mam nadzieje ze damy rade:) Poza tym ... spojrzenie i mina eks - bezcenne :P Może do zmiany nawyków żywieniowych i ewentualnych diet warto dorzucic siłownie? pozdrawiam

Gość GwiazdkaNaNiebie
No warto, warto x) Ale ja się nie mogę przemóc xD Tak mi się nie chce ... :) I nie potrafię tego zmienić niestety ;D Jeżeli znowu gdzieś podpisałam się jako LittleLady, wybaczcie x)

Gwiazdka... - przemawia przez nas zimowy leń, ale ruszmy tyłeczki i biegusiem na siłke:) Zaczynam od jutra. W planie w miare zdrowe odzywianie, zerow fast foodów, regularne posiłki i ...wiecej ruchu. Co prawda tańcze, ale siłownia robi swoje:)